Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Nieuw-Vennep voor onafhankelijk advies & bemiddeling
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Passend hypotheekadvies in Nieuw-Vennep

Ga je voor de eerste keer een huis kopen? Een tweede hypotheek afsluiten? Of ga je verhuizen en ben je nog op zoek naar een betrouwbare partij in de omgeving Nieuw-Vennep waar je een hypotheek kan afsluiten? Dan kun je bij de onafhankelijke hypotheekadviseurs van HypothekenUnie terecht! Wij zijn er om jou te helpen bij alle keuzes die je gaat maken met betrekking tot:

  • Hypotheek;
  • Verzekeringen;
  • Financiële planning;
  • Pensioen.

Het kiezen van een hypotheek is een belangrijk moment aangezien een hypotheek bepaalt wat je maandelijks kwijt bent aan vaste lasten. Daarnaast is de hypotheekvorm ook van invloed op hoelang je die lasten hebt en wanneer ze toe- of afnemen. Gelukkig kun je die uitkomsten zelf bepalen door bepaalde keuzes te maken. Zo kom je samen met onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Nieuw-Vennep tot een hypotheek die past bij jou én je persoonlijke wensen.

Onze werkwijze

Is het duidelijk wat je wilt en staat alles voor jouw hypotheek in Nieuw-Vennep op een rij? Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland, zodat we iedereen – dus ook jij – kunnen bieden wat bij hen past en wat zij zoeken. Onze hypotheekadviseur gaat in gesprek met de hypotheekverstrekkers waarvan duidelijk is geworden dat die passen bij jouw wensen. Vervolgens zetten we alle mogelijkheden op een rij en leggen we de voorwaarden naast elkaar. We vergelijken deze en helpen jou bij het maken van de juiste keuze. Door alle mogelijke opties op te houden, krijg je van ons de beste hypotheekkeuzes. Dát is waar het onafhankelijke hypotheekadvies in Nieuw-Vennep van HypothekenUnie voor staat!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De beste hypotheek in Nieuw-Vennep voor nu & later

Bij het afsluiten van de hypotheek houden we ook rekening met een aantal toekomstige zaken, want een hypotheek afsluiten doe je voor een langere tijd. Hoelang wil je nog werken tot je pensioen en wat zijn je wensen bij eventuele arbeidsongeschiktheid? Allemaal vragen waarover we met jou in gesprek gaan zodat je ook in financieel mindere tijden goed kan leven met de door jouw gekozen hypotheek.

Begeleiding van A tot Z

Onafhankelijk hypotheekadvies in Nieuw-Vennep gaat bij ons gepaard met persoonlijke begeleiding. Een persoonlijke aanpak staat dan ook bij ons centraal. Jij gaat de best passende hypotheek dragen en daarom willen wij je begeleiden bij alle stappen. Zo blijf je altijd goed op de hoogte, houd je overzicht voor jezelf en blijf je goed geïnformeerd.

Zelfs na het afsluiten van de hypotheek gaat onze service door. We begeleiden je van offerte tot notaris en ook daarna blijven we in contact. Hoe we dat doen? We plannen periodieke servicegesprekken en houden een maandelijkse besparingscheck. Hierdoor blijf je gedurende de looptijd van jouw hypotheek goed op de hoogte van alles en weet je zeker dat je goed zit met je hypotheekkeuze.

Hypotheekadvies gedurende de looptijd van de hypotheek

Gedurende de looptijd van de hypotheek krijg je dus van ons advies. Zijn er hypotheekregels veranderd? Zijn er rentewijzigingen? Dan krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt! Wil je tussentijds aflossen? Ook daarover kunnen we samen in gesprek gaan. HypothekenUnie helpt je te allen tijde zodat je optimaal kunt genieten van het afgenomen product, de hypotheek.

Hoeveel kost het hypotheekadvies in Nieuw-Vennep?

Hoeveel ons advies aan jou kost, hangt af van een aantal factoren en kunnen we pas na een gesprek inschatten. Het kennismakingsgesprek nemen wij daarom ook voor onze eigen rekening. We kunnen vooraf wel al vertellen dat wij voordelige tarieven hanteren, doordat wij lage bedrijfskosten hebben en daar mag ook jij van profiteren! Daarnaast betaal je bij ons slechts één keer een bedrag voor ons onafhankelijke hypotheekadvies- en bemiddeling.

Kom in contact met HypothekenUnie!

Ons team maakt graag kennis met jou en vertelt je graag alles wat je wilt en moet weten. Na ons kennismakingsgesprek weet je precies waar je aan toe bent en ben je verzekerd van een hypotheek die volledig past bij jou en je wensen.

Maak een afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies in Nieuw-Vennep >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.