Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheekadvies in Teteringen op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Teteringen

HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur voor jouw verzekeringen, pensioen, financiële planning en hypotheek indien je van plan bent om ..

  • Te verhuizen naar Teteringen of omgeving;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je eerste huis te gaan kopen.

Zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies in Teteringen kunnen bij ons terecht. HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kan daardoor voor jou de beste hypotheek in Teteringen vinden!

De doelgroep van HypothekenUnie

Iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies is bij ons aan het juiste adres. Het maakt daarbij niet uit of je een starter/ondernemer/doorstromer of oversluiter bent: wij voorzien iedereen van deskundig en passend hypotheekadvies. Iedereen wordt bij ons als unieke klant geholpen, aangezien iedere hypotheek en ieder persoon anders is. De juiste hypotheek wordt daarom samen met jou gezocht en hierbij luisteren we uiteraard naar jouw wensen en behoeften.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Deskundig advies voor jouw hypotheek in Teteringen

Door onze jarenlange ervaring, brede kennis en de persoonlijke aanpak die bij ons centraal staat kunnen we garanderen dat we een geschikte hypotheek in Teteringen voor jou vinden. Onze hypotheekadviseur vergelijkt alle voorwaarden met elkaar en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Hierbij houden we ook rekening met zaken die in de toekomst kunnen voorkomen zoals werkloosheid en inkomensterugval. Zo ben je verzekerd van een hypotheek die ook in financieel gezien minder goede tijden kan doorstaan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Onze hypotheekadviseur in Teteringen beantwoordt graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Hoeveel het hypotheekadvies kost, hangt af van een aantal factoren. Het eerste adviesgesprek is bij ons gratis en vrijblijvend en ook de kosten voor hypotheekadvies lichten we graag in dit gesprek toe.

Hypotheekadvies in Teteringen nodig? Plan een eerste adviesgesprek >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.