Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Berlicum die nu én later bij jou past
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek in Berlicum afsluiten?

Een hypotheek is een grote financiële verbintenis voor vele jaren en daarom is het belangrijk dat je kiest voor een hypotheek in Berlicum die past bij je situatie van dit moment, maar ook kan meegroeien met veranderende omstandigheden in de toekomst. Ben je van plan om:

 • Voor de eerste keer een huis te gaan kopen;
 • Te gaan verhuizen naar Berlicum of omgeving;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten?

Dan helpt HypothekenUnie je graag jouw financiële zorgen weg te nemen. Onze hypotheekadviseur in Berlicum houdt rekening met je totale financiële huishouding zoals pensioen, vermogen en werkloosheid en gaat op zoek naar een passende hypotheek. Als je kiest voor de juiste hypotheekvorm met bijpassende voorwaarden kunnen je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk worden gehouden. HypothekenUnie geeft je graag advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn en bekijkt welke hypotheekvorm het beste bij je past. Hierdoor kun jij nu profiteren van de laagst mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden om in de toekomst je dromen waar te kunnen maken.

Persoonlijk advies op maat

De adviseurs van HypothekenUnie richten zich niet alleen op de laagste hypotheekrente, maar houden ook rekening met onder andere toekomstvisie, gezinssituatie en looptijd. Hierdoor kunnen je woonlasten zo goed mogelijk worden aangesloten op je specifieke persoonlijke situatie.

Een goede inventarisatie waarin je wensen, persoonlijke situatie en toekomstplannen worden doorgenomen is de eerste stap naar hypotheekadvies in Berlicum op maat. Uiteraard houden onze hypotheekadviseurs ook rekening met je financiële vermogen zoals pensioen, vermogen en eventuele werkloosheid en werken vanuit daar een totaaladvies uit.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze onafhankelijke werkwijze

Zijn jouw persoonlijke situatie en wensen in kaart gebracht, dan gaan wij samen met jou op zoek naar een hypotheek die bij je past. Alle mogelijkheden worden bekeken en we helpen je uiteindelijk bij het maken van de juiste keuze. Dankzij onze samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Uiteraard brengen we tijdens dit gesprek ook de risico's van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en lang leven in kaart. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een adviesrapport waarin de gevolgen op het gebied van o.a. pensioen en werkloosheid voor je netto inkomen duidelijk worden.

Een passende hypotheek in Berlicum

Mede dankzij onze brede kennis, jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak kunnen wij zowel ondernemer alsook particulier onafhankelijk advies op maat bieden. De hypotheekadviseurs in Berlicum van HypothekenUnie kunnen jou verzekeren van een hypotheek die nu, maar ook in de toekomst bij jou past.

 • Professionele service en begeleiding van begin tot eind;
 • Geen financiële zorgen meer;
 • Volledig onafhankelijk advies op maat.

Het enige wat jij dus hoeft te doen is het doorgeven van je situatie, wensen en eisen en wij zullen vervolgens al je financiële zorgen uit handen nemen. HypothekenUnie is volledig onafhankelijk en houdt rekening met de toekomst en daarom ben je verzekerd van een hypotheek die ook in de toekomst kan doorstaan.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Graag beantwoorden wij al je vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Berlicum. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Onze adviseurs staan voor je klaar en geven je graag advies!

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Berlicum op maat >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.