Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Onafhankelijke hypotheekadviseur in Riel en omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Persoonlijk én onafhankelijk hypotheekadvies in Riel

HypothekenUnie is een onafhankelijke financieel adviseur voor iedere ondernemer en particulier in Riel en omgeving. Onze hypotheekadviseur in Riel beantwoordt graag al jouw vragen en helpt je bij het vinden van een passende hypotheek. Dus ga je:

  • Je eerste huis kopen;
  • Verhuizen naar Riel en omgeving;
  • Je bestaande hypotheek oversluiten voor lagere rente;
  • Een tweede hypotheek afsluiten?

Dan is het juiste hypotheekadvies erg belangrijk! Wij begrijpen dat je hierbij wel wat hulp kunt gebruiken en voorzien je daarom graag van het beste hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Riel. Ons onafhankelijke en goede contact met alle geldverstrekkers en banken in Nederland zorgt ervoor dat wij je inzicht kunnen geven in een hypotheek die het beste bij je past. Het grote voordeel van HypothekenUnie is dan ook dat wij advies geven van meerdere banken en niet alleen van één bank.

Onze werkwijze voor passend hypotheekadvies in Riel

Wij maken graag een afspraak bij jou op locatie in Riel of op ons kantoor om al jouw vragen te beantwoorden. Daarna onderhandelen we met geldverstrekkers over de laagste maandlasten en andere financiële productvoorwaarden die ons worden aangeboden. Zo kunnen we samen met jou een selectie maken van de goedkoopste aanbieders en vergelijken we hierbij alle voorwaarden met elkaar. Bij ons totale hypotheekadvies houden we ook rekening met essentiële toekomstige zaken zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid en verzekeringen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk en persoonlijk advies

Bij ons hypotheekadvies in Riel werken we samen met alle banken in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn ABN AMRO, Rabobank, ING, Natioanle Nederlanden, AEGON, Obvion, Florius en Munt Hypotheken. HypothekenUnie is gespecialiseerd in onafhankelijk hypotheek-advies en bemiddeling en kan zo voor jou een hypotheek in Riel vinden die het best bij jou past.

HypothekenUnie: betrouwbare service

HypothekenUnie begeleidt jou van begin tot eind, want ook na het zetten van de handtekening blijven we financieel advies en optimale service bieden. Dit doen we door middel van periodieke servicegesprekken en een maandelijkse besparingscheck. Daarnaast blijven we jou gedurende de looptijd van de hypotheek informeren over tussentijdse aflossingen, mogelijke rentewijzigingen en verhogingen. Wij zetten alles op alles om ons doel te behalen: financieel gemak en rust voor jou.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie of advies? Dan kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een bezoek bij jou thuis in Riel of kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Het eerste adviesgesprek is bij HypothekenUnie namelijk altijd gratis en vrijblijvend. Twijfel niet, want ons team van specialisten staat graag klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Wij benaderen al onze klanten persoonlijk en nemen graag voor iedereen de tijd.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.