Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Roelofarendsveen: Hypotheek op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Roelofarendsveen en omstreken

Bij het zoeken naar een huis is het vinden van een passende hypotheek een belangrijk moment. Hierbij mogen geen aspecten vergeten worden. Door middel van onze gespecialiseerde adviseurs kunnen wij een passende hypotheek voor je vinden. Daarbij maakt het geen verschil of je...

  • Van plan bent om te verhuizen
  • Een eerste huis gaat kopen
  • Je gaat switchen van huurwoning naar koopwoning
  • Een tweede hypotheek nodig hebt
  • Of je van je huidige hypotheek wilt overstappen

Bij HypothekenUnie kunnen we jou door samenwerking van banken alle relevante informatie verschaffen en gaan we samen op zoek naar een gepaste hypotheek. De hypotheekadviseur in Roelofarendsveen zal dan ook door middel van kennis van de omgeving aansluitende informatie kunnen bieden.

De doelgroep

De doelgroep van HypothekenUnie is eigenlijk erg groot. HypothekenUnie biedt iedereen hypotheekadvies aan in Roelofarendsveen en omgeving. Hierbij maakt het niet uit of het voor particuliere doeleinden is of voor ondernemers. We bekijken iedere klant op een unieke wijze, waardoor we een gespecialiseerd en persoonlijk aanbod kunnen doen wat bijpassend is aan je persoonlijke situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Waarom HypothekenUnie?

Doordat onze hypotheekadviseur in Roelofarendsveen naar jouw wensen luistert, kan hij een persoonlijk aanbod doen van de beste en goedkoopste hypotheekaanbiedingen. Verder zijn er een aantal voordelen van het inschakelen van een een onafhankelijk financieel adviseur. Onze adviseurs zorgen namelijk dat er onafhankelijk advies gegeven wordt en er een hypotheekvorm wordt aangeboden die perfect bij jouw situatie past. Verder zullen onze adviseurs je doorlopend informeren over veranderingen in de aflossings- en rentewijzigingen. Hierdoor ben je verzekerd van een langdurig passende hypotheek in Roelofarendsveen.

Maak een afspraak voor het afsluiten van een hypotheek in Roelofarendsveen

Benieuwd naar wat ons team van gespecialiseerde adviseurs je allemaal kan bieden? Of wil je graag meer informatie over hoe alles in zijn werking gaat? Twijfel dan niet en kom langs bij ons op kantoor of maak vrijblijvend een afspraak zodat onze hypotheekadviseurs op locatie in Roelofarendsveen jouw vragen kunnen beantwoorden.

Neem contact op voor onafhankelijk hypotheekadvies >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.