Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijke hypotheekadviseur in Ridderkerk
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek in Ridderkerk op maat

Ben je van plan om binnenkort een woning, bedrijfspand of beleggingspand aan te kopen of te verbouwen? Dan is er in de meeste gevallen een hypotheek vereist. Een hypotheek die past bij jouw huidige situatie, maar ook kan meegroeien met toekomstige veranderingen. In de drukke hypotheekmarkt onderscheidt HypothekenUnie zich door haar persoonlijke, complete en volledig onafhankelijke aanpak. Onze hypotheekadviseur in Ridderkerk geeft jou financieel advies van A-Z en neemt daarmee al je financiële zorgen uit handen. Dat betekent voor jou:

 • Persoonlijk advies van een deskundige adviseur;
 • Een hypotheek in Ridderkerk met de beste voorwaarden;
 • Geen financiële zorgen meer;
 • Volledig onafhankelijk advies.

Er gaat maandelijks vaak een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten, maar gelukkig kun je die lasten zo laag mogelijk houden als je kiest voor een hypotheek met de beste voorwaarden voor jouw situatie. Samen met jou gaan we op zoek naar een hypotheek die nu én in de toekomst bij je past. We vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk en daarom kunnen afspraken bij ons op kantoor, maar ook bij jou op locatie plaatsvinden.

De juiste hypotheek voor jouw situatie

Je vraagt jezelf vast weleens af welke hypotheek voor jou het beste is. Dit heeft onder andere te maken met je persoonlijke situatie, wensen en eisen. Je woonlasten worden daarnaast bepaald door onder andere fiscale positie, werk, gezinssituatie, wensen en eigen middelen of verplichtingen. Daarom houden we niet alleen rekening met de laagste rente, maar bieden we een doordacht hypotheekadvies in Ridderkerk dat nu, maar ook later bij jou past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze onafhankelijke werkwijze

Gedurende het kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw wensen en situatie in beeld. Is alles duidelijk, dan krijg je advies over de verschillende hypotheekvormen en welke mogelijkheden er zijn voor jou. We werken samen met vrijwel alle banken en verzekeraars van Nederland en kunnen daarom een volledig onafhankelijke vergelijking maken. Onze adviseur vergelijkt alle voorwaarden en helpt je bij het maken van de juiste keuze voor jouw hypotheek in Ridderkerk. Er wordt uiteraard niet alleen rekening gehouden met de laagste rente, maar ook met onder andere lang leven, pensioen en werkloosheid. Zo kunnen wij je verzekeren van een hypotheek die ook in de toekomst kan doorstaan.

Hypotheekadvies in Ridderkerk: onafhankelijk en op maat

Kies je voor onze hypotheekadviseur in Ridderkerk, dan ben je verzekerd van persoonlijk en volledig onafhankelijk advies op maat. Mede dankzij onze brede kennis, persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring kunnen we een hypotheek vinden die bij je past. Jij hoeft dus alleen je eisen en wensen door te geven en vervolgens nemen wij al je financiële zorgen uit handen. Wat dat betekent voor jou?

 • Van begin tot eind optimale service
 • Persoonlijk en onafhankelijk advies
 • Gratis en vrijblijvend kennismaken
 • Financiële zorgen zijn verleden tijd

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor hypotheekadvies in Ridderkerk. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We laten je graag kennismaken met onze expertise en service!

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.