Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Oosterhout: onafhankelijk hypotheekadvies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Oosterhout en omgeving

Ben je als particulier of als ondernemer op zoek onafhankelijk advies over het oversluiten of afsluiten van een hypotheek in Oosterhout die bij jou past? Ons gespecialiseerde team van hypotheekadviseurs staat graag voor je klaar om een passend en persoonlijk advies te geven. Dus ben je van plan om:

Dan is HypothekenUnie dé onafhankelijke financieel adviseur. Wij werken samen met alle banken in Nederland waaronder ING, Rabobank, ABN AMRO en Nationale Nederlanden waardoor we voor jou de best passende hypotheek in Oosterhout kunnen vinden. 

De hypotheekvormen

Iedere klant en iedere hypotheek is anders. Daarom wordt iedereen als een uniek persoon bij ons geholpen. Onze hypotheekadviseur in Oosterhout legt graag de verschillende hypotheekvormen aan je uit en aan de hand daarvan kunnen we meten welke vorm het beste bij je past. Bij het maken van deze beslissing houden we rekening met jouw antwoorden op de vragen:

  • Ben je een oversluiter/starter/ondernemer/doorstromer?
  • Wil je aan het einde van de looptijd aflossen of maandelijks?
  • Wil je aan het begin van de looptijd lage of juist hoge maandlasten?

Op basis van de antwoorden op deze vragen kunnen we samen met jou tot een hypotheekvorm komen die het beste bij je past. Bij ons totale hypotheekadvies in Oosterhout houden we natuurlijk ook rekening met essentiële zaken zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen en werkloosheid. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek in Oosterhout die ook in financieel gezien minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk hypotheekadvies in Oosterhout

HypothekenUnie werkt met een gespecialiseerd team dat beschikt over de juiste kennis waarmee we persoonlijk, onafhankelijk en vrijblijvend hypotheekadvies kunnen bieden. Hierbij werken we samen met banken door heel Nederland, zodat we op basis van jouw hypotheekwensen de beste hypotheek met de beste voorwaarden kunnen kiezen.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je graag meer informatie of advies? Dan verwelkomt ons team van specialisten jou graag op ons kantoor. Natuurlijk kunnen we ook bij jou langskomen op locatie in Oosterhout. De kosten van hypotheekadvies hangen af van een aantal factoren. Dus wil je meer weten over de kosten? Kom gerust eens langs of plan een afspraak.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.