Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijk hypotheekadvies in Waspik? HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek in Waspik op maat

Ben je van plan om een bedrijfspand, woning of beleggingspand te kopen of verbouwen? Dan heb je in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Gelukkig kun je door het kiezen van de juiste hypotheekvorm met bijpassende voorwaarden jouw maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden. De onafhankelijke hypotheekadviseur in Waspik van HypothekenUnie verzorgt de financiële planning voor jouw complete huishouding van begin tot eind en daarmee worden al jouw financiële zorgen uit handen genomen. Dus ben je van plan om:

 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
 • Te gaan verhuizen naar Waspik of omgeving;
 • Je eerste huis te kopen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je met het vinden van de juiste hypotheek in Waspik die past bij jouw situatie van dit moment, maar ook kan meegroeien met veranderende situaties in de toekomst. Hierdoor profiteer je nu van zo laag mogelijke maandlasten en worden er financiële mogelijkheden voor de toekomst gecreëerd. Het maakt dus niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent; bij HypothekenUnie is iedereen aan het juiste adres voor advies op maat!

De juiste hypotheek voor zo laag mogelijke lasten

Maandelijks gaat er vaak een deel van je inkomsten op aan woonlasten. Gelukkig kun je die vaste lasten zo laag mogelijk houden door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm met daarbij passende voorwaarden. Wij houden niet alleen rekening met de laagste rente, maar ook met je gezinssituatie, werk, verplichtingen en eigen middelen bij het vinden van de juiste hypotheek op maat. Onze hypotheekadviseur kan jou adviseren op het gebied van verzekeringen, pensioen, vermogensbeheer, kredieten en hypotheken en brengt daarbij de risico's van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en lang leven in kaart. HypothekenUnie voorziet jou van een doordacht en volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Waspik dat kan meegroeien met nieuwe situaties en wensen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een duidelijk hypotheekadvies in Waspik

Onze hypotheekadviseur brengt tijdens het kennismakingsgesprek jouw eisen en wensen op het gebied van hypotheken en persoonlijke situatie in kaart. Wil je bijvoorbeeld zo snel mogelijk aflossen? Of wil je juist aan het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten hebben? Alle vragen worden tijdens het eerste gesprek duidelijk. Wij vergelijken de voorwaarden van alle geldverstrekkers in Nederland en daarmee ben je verzekerd van volledig onafhankelijk hypotheekadvies.

Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van onze adviseur een duidelijk hypotheek adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van onder andere pensioen, studie van eventuele kinderen en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen. Gedurende de looptijd blijven wij onze adviserende rol behouden en daarmee bieden we tot de einddatum is behaald optimale service aan.

Onze voordelen

Het kiezen van een hypotheek doe je natuurlijk niet zomaar, want een hypotheek moet goed zijn én goed blijven. HypothekenUnie wilt je daarin graag adviseren. De voordelen die jij ervaart?

 • Gratis en vrijblijvende kennismaking;
 • Optimale service van A-Z;
 • Volledig onafhankelijk advies op maat;
 • Financiële zorgen worden uit handen genomen.

Contact opnemen met HypothekenUnie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor volledig onafhankelijk en persoonlijk advies op maat. Het eerste gesprek is altijd gratis én vrijblijvend. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor, maar HypothekenUnie kan ook bij jou langskomen op locatie.

Plan een afspraak met onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Waspik >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.