Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Op zoek naar een passende hypotheek in Loosbroek? HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een passende hypotheek in Loosbroek

Het vinden van een hypotheek die past bij jouw wensen, eisen en behoeften is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Tegenwoordig zijn er een groot aantal hypotheken die aangeboden worden. Al deze hypotheken komen van diverse geldverstrekkers, waardoor je al snel het overzicht kwijtraakt. Dit is vervelend aangezien je uiteraard wel de juiste hypotheek in Loosbroek wilt vinden omdat toch een groot deel van je inkomsten opgaat aan woonlasten. Onze hypotheekadviseur in Loosbroek helpt jou maar al te graag bij het vinden van een passende hypotheek. Wij verzorgen jouw financiële planning van A-Z! Naast dit mag je ook van onze andere voordelen gebruikmaken. Jij krijgt van ons:

  • Informatie van álle geldverstrekkers in Nederland;
  • Een 100% onafhankelijk hypotheekadvies op maat;
  • Deskundige en professionele begeleiding;
  • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren en eisen gaan wij op zoek naar een passende hypotheek. Hierbij houdt onze hypotheekadviseur in Loosbroek uiteraard ook rekening met de rente en worden de voorwaarden met elkaar vergeleken. Zodoende kun jij niet alleen nu, maar ook in de toekomst profiteren van de door jou gekozen hypotheek.

De werkwijze van HypothekenUnie

HypothekenUnie start altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd gratis én vrijblijvend. Gedurende dit gesprek worden jouw wensen, eisen, behoeftes en persoonlijke situatie besproken. Daarnaast zal onze financieel adviseur jou ook vragen stellen omtrent het aflossen van de hypotheek. Je kunt thuis alvast bedenken of je liever zo snel mogelijk wilt aflossen of dat je dit liever in het begin zo laag mogelijk wilt houden. Met al deze informatie gaat onze financieel adviseur op zoek naar een geschikte hypotheek in Loosbroek.

Na het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een adviesrapport waarin de diverse hypotheken opgesomd staan met bijhorende voorwaarden. Deze vergelijking mag je mee naar huis nemen. Thuis kun je dan nog eens rustig nadenken over welke hypotheek het beste bij je aansluit. In het rapport worden ook de eventuele gevolgen van veranderingen besproken. Hierbij kun je denken aan werkloosheid, pensioen of studie van kinderen. Uiteindelijk wordt een passende hypotheek uitgekozen en vastgezet. Echter houdt ons werk dan nog niet op. Wij zullen je blijven begeleiden en advies bieden tijdens de looptijd van je hypotheek over onderwerpen die betrekking hebben op jouw hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De juiste hypotheekvorm

Omdat iedere situatie anders is en ieder persoon andere behoeftes heeft, behandelen wij onze klanten ook op een persoonlijke en unieke manier. Zo houdt onze hypotheekadviseur tijdens het gesprek rekening met aspecten als werk, fiscale positie, ambities en jouw gezinssituatie. Als je voor HypothekenUnie kiest, zul jij altijd een 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Loosbroek ontvangen over de verschillende hypotheekvormen. In dit hypotheekadvies komt duidelijk naar voren wat jouw mogelijkheden zijn en welke hypotheekvorm het beste aansluit op jouw situatie. Zo kun je optimaal gebruikmaken van lage maandlasten.

Hypotheken én meer

HypothekenUnie zorgt voor financiële rust. Naast een hypotheekadvies kunnen wij jou ook voorzien van advies op het gebied van vermogensbeheer, verzekeringen en pensioenen. Hierbij geven we ook aan welke risico's er verbonden zijn aan onder andere arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid. Wij staan voor iedereen die onafhankelijk advies nodig heeft klaar. Voor ons maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent.

Hypotheekadvies in Loosbroek?

Als je meer informatie wilt over onze werkwijze of graag zelf wilt ervaren hoe het is om onafhankelijk hypotheekadvies te krijgen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij verwelkomen je graag bij ons op kantoor of bij jou op locatie!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.