Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheek in Klundert op maat? HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Klundert

Woon je in Klundert of omgeving en wil je een woning, bedrijfspand of beleggingspand aankopen of verbouwen? Dan heb je in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Klundert kan jou advies geven op het gebied van pensioenen, hypotheken, verzekeringen, kredieten en vermogensbeheer indien je van plan bent om:

 • Te gaan verhuizen;
 • Je eerste huis te kopen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten.

Zowel particulieren als starters zijn bij ons aan het juiste adres voor onafhankelijk advies op maat. In de drukke hypotheekmarkt onderscheiden wij ons door onze complete en eigentijdse aanpak. Daarnaast werken wij samen met álle geldverstrekkers in Nederland en kunnen jou daarom 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Klundert geven. Ons doel is om jou gedurende de looptijd van de hypotheek financiële rust te bieden. Daarom nemen wij al jouw financiële zorgen uit handen en blijven wij optimale service en begeleiding bieden tot de einddatum is behaald. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek die ook in de toekomst kan doorstaan!

Een hypotheek in Klundert met de beste voorwaarden

Maandelijks gaat er vaak een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten. Door het kiezen van de juiste hypotheekvorm en bijpassende voorwaarden kunnen deze vaste lasten zo laag mogelijk worden gehouden. Het kiezen van een hypotheek is een persoonlijke zaak en daarom staat een persoonlijke aanpak bij ons centraal. Woonlasten worden o.a. ook bepaald door fiscale positie, gezinssituatie en werk. HypothekenUnie houdt rekening met al deze zaken en gaat op zoek naar een hypotheek met de laagst mogelijke rente en best passende voorwaarden: een hypotheek op maat die kan meegroeien met nieuwe situaties.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur in Klundert jouw situatie en wensen in beeld. Zodra alles duidelijk in kaart is gebracht, gaan we op zoek naar een hypotheek met de beste voorwaarden die past bij jouw situatie voor nu én voor later. Wij houden hierbij rekening met zaken zoals pensioen, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid zodat jouw hypotheek in Klundert ook in de toekomst kan doorstaan.

Na afloop van het adviesgesprek ontvang je een uitgebreid en duidelijk hypotheek adviesrapport. Hiermee krijg je inzicht in de gevolgen van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid voor je netto inkomen. Het duidelijk inzien van deze gevolgen helpt je bij het maken van een beslissing.

Waarom kiezen voor HypothekenUnie?

Wanneer je kiest voor onafhankelijk hypotheekadvies in Klundert van HypothekenUnie, ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Professionele begeleiding van begin tot eind;
 • Je financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • 100% onafhankelijk advies door samenwerking met alle geldverstrekkers;
 • Hypotheek op maat.

Een goede inventarisatie waarbij je persoonlijke situatie, toekomstplannen en wensen worden doorgenomen is de eerste stap naar passend advies. Vanuit deze inventarisatie werken we een totaaladvies uit en vinden we de juiste hypotheek voor jouw situatie.

Contact opnemen met onze hypotheekadviseur?

Neem vrijblijvend en kosteloos contact met ons op voor het plannen van een eerste kennismaking. Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar kan ook bij jou op locatie langskomen. Je hoeft dus alleen je wensen en eisen door te geven en wij nemen vervolgens al jouw zorgen uit handen!

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.