Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheek in Hoensbroek af- of oversluiten? Onafhankelijk advies van HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Hoensbroek

Het af- of oversluiten van een hypotheek in Hoensbroek is een belangrijk moment en daarom wil je van tevoren goed geïnformeerd worden voordat je deze belangrijke beslissing neemt. Volledig onafhankelijk hypotheekadvies is daarom van belang. Zo word je immers niet beïnvloed door anderen en wordt jouw keuze voor een bepaalde hypotheekverstrekker volledig bepaald aan de hand van jouw persoonlijke eisen, wensen en mogelijkheden. De financieel adviseurs van HypothekenUnie kunnen jou adviseren over onder andere:

Voor zowel particulieren alsook ondernemers is ons onafhankelijke hypotheekadvies in Hoensbroek geschikt. Onze adviseurs zijn voorzien van uitgebreide kennis en dankzij hun jarenlange werkervaring weten zij precies hoe ze het beste kunnen handelen in jouw situatie. Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kunnen daardoor een 100% onafhankelijke vergelijking maken.

De onafhankelijke werkwijze van HypothekenUnie

Er gaat maandelijks vaak een groot deel van je inkomen op aan woonlasten en daarom wil je deze lasten vanzelfsprekend zo laag mogelijk houden. Het kiezen van de juiste hypotheekvorm is hierbij de eerste belangrijke stap. Aangezien ieder persoon andere wensen, eisen en behoeftes heeft beschouwen wij iedereen als unieke klant. We kijken bij ieder individu apart naar aspecten als werk, gezinssituatie, fiscale positie en eventuele verplichtingen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een passende hypotheek in Hoensbroek voor jouw situatie

Gedurende het vrijblijvende en kosteloze kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur in Hoensbroek jouw persoonlijke situatie in kaart. Zodra alles duidelijk is, ontvang je een overzicht van alle mogelijke hypotheken en bespreken we wat er mogelijk is voor jou. Uiteraard houden we ook rekening met zaken die zich in de toekomst kunnen afspelen zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Hierdoor ben je verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook later volledig bij jou past.

Maak vrijblijvend een afspraak

Heb je vragen over het afsluiten van een hypotheek, of wil je graag meer informatie of advies? Neem dan gerust contact op met onze hypotheekadviseur in Hoensbroek. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend en kan zowel bij ons op kantoor, alsook bij jou op locatie plaatsvinden. Het is maar net wat jij fijn vindt!

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Hoensbroek op maat >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.