Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Vlodrop die past bij jouw situatie van nu én later
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Vlodrop

In de meeste gevallen heb je een hypotheek nodig wanneer je een woning of bedrijfspand wilt gaan kopen of intensief wilt gaan verbouwen. Niet alleen een hypotheek die past bij jouw huidige situatie, maar ook een die rekening houdt met veranderende omstandigheden richting de toekomst. De keuze voor een hypotheek maak je niet zomaar even. Een hypotheek moet goed zijn én goed blijven. Onze hypotheekadviseur in Vlodrop helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze. Dus ga je:

  • Verhuizen naar omgeving Vlodrop;
  • Je huidige hypotheek oversluiten;
  • Een tweede hypotheek afsluiten;
  • Of voor het eerst een huis kopen?

Dan staat onze hypotheekadviseur in Vlodrop voor je klaar om al jouw financiële vraagstukken op te lossen. Als financiële dienstverlener nemen wij graag al jouw financiële zorgen uit handen: HypothekenUnie zorgt voor financiële rust! Of je nu op zoek bent naar passend hypotheekadvies of een verzekeringsoplossing, wij doen ons uiterste best om een passende oplossing voor jou te vinden.

Persoonlijk én passend advies

Hedendaags wordt er veel gezegd en geschreven over de Nederlandse hypotheekmarkt. Wij begrijpen ook goed dat je daarom niet meer weet hoe alles in elkaar zit rondom hypotheken en waar je nu goed bij af bent. Maar geen zorgen: wij helpen je graag! Als onafhankelijke dienstverlener kunnen wij een passend advies uitbrengen. Wij werken namelijk samen met alle geldverstrekkers in heel Nederland. Dit maakt het mogelijk om een advies uit te brengen dat geheel past bij jouw situatie, eisen en wensen. Klanten die jou voor waren ervaren onze samenwerking als zeer persoonlijk, deskundig én prettig. Iets waar wij enorm trots op zijn!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek worden jouw situatie en wensen in beeld gebracht. Zodra dit duidelijk is, geven wij jou advies omtrent de verschillende hypotheekvormen en welke mogelijkheid het beste bij jouw profiel aansluit. Omdat wij een 100% onafhankelijke vergelijking maken, ben je gegarandeerd van een deskundig én passende hypotheek in Vlodrop. Onze hypotheekadviseur vergelijkt alle voorwaarden en ondersteunt jou bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk houden wij niet alleen rekening met de laagste rente, maar ook met zaken als pensioen, overlijden, werkloosheid en lang leven. Zo ben je verzekerd van een goede hypotheek in Vlodrop die niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij een veranderende situatie gunstig is.

Hypotheekadvies in Vlodrop nodig? Maak vrijblijvend kennis!

Wil je graag meer informatie of een afspraak plannen voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Vlodrop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of stel je vraag rechtstreeks via de telefoon. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis én vrijblijvend en kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie plaatsvinden. Onze experts met kennis van hypotheken staan klaar om jou te helpen!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.