Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Passend en persoonlijk advies voor jouw hypotheek in Born
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Born

Ben je op zoek naar advies voor het afsluiten of oversluiten van een hypotheek die perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie? Het gespecialiseerde team van HypothekenUnie staat voor je klaar om een passend advies te geven. HypothekenUnie is dé onafhankelijke hypotheekadviseur voor zowel particulieren als voor ondernemers.

Dus ben je van plan om..

 • voor het eerst een huis te kopen?
 • te verhuizen naar een andere koopwoning?
 • jouw bestaande hypotheek over te sluiten?
 • van huurwoning naar koopwoning over te stappen?

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Doordat wij samenwerken met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij jou relevante informatie bieden en samen op zoek gaan naar de hypotheek met de beste voorwaarden voor jou.

HypothekenUnie is er voor jou!

Iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Born kan bij ons een kennismakingsgesprek aanvragen. Je wordt door onze hypotheekadviseur in Born geholpen als een unieke klant, want iedere klant en iedere hypotheek is immers anders. Dit hangt onder andere samen met de situatie waarin jij verkeert. Ben je een starter op de woningmarkt, ga je een hypotheek afsluiten zonder te verhuizen of ben je juist wel van plan om te verhuizen? Samen met jou zoeken we naar de juiste hypotheek in Born. Het team van HypothekenUnie luistert graag naar jouw wensen en behoeften.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze onafhankelijke werkwijze

Op basis van jouw hypotheekwensen wordt er een selectie gemaakt van de goedkoopste aanbieders van dit moment. Daarna worden alle voorwaarden naast elkaar gelegd en helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze. Bij het maken van deze keuze wordt er rekening gehouden met essentiële zaken zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen, werkloosheid en eventuele inkomensterugval. Zodoende kan jouw hypotheek ook in financieel gezien minder goede tijden doorstaan. Wij begeleiden jou van begin tot eind en ook na het zetten van de handtekening behouden wij onze adviserende rol. Ons team blijft jou namelijk tijdens de looptijd informeren over mogelijkheden omtrent tussentijdse aflossingen, rentewijzigingen en verhogingen. Daarbij worden er ook periodieke servicegesprekken gehouden en bieden we maandelijks een besparingscheck. Hiermee zorgen wij ervoor dat je tot het einde maximaal profiteert van onze service en creëren wij voor jou financiële rust.

De voordelen van HypothekenUnie

Uiteraard zijn er meerdere opties die je kunt overwegen wanneer je op zoek bent naar hypotheekadvies in Born. Maar HypothekenUnie heeft als onafhankelijke financieel adviseur zo zijn voordelen.

 • Wij geven 100% onafhankelijk én persoonlijk advies;
 • Optimale prijs-kwaliteitverhouding;
 • Grootste aanbod financiers;
 • Wij geven jou financiële rust en nemen alle zorgen uit handen;
 • Het eerste gesprek is altijd gratis én vrijblijvend.

Afsluiten of oversluiten van je hypotheek in Born? Neem contact op!

Onze hypotheekadviseur in Born staat voor je klaar op ons kantoor om al jouw financiële vragen te beantwoorden. Natuurlijk komen we ook graag langs bij jou in Born of omgeving voor een afspraak. Het team van HypothekenUnie beschikt over de juiste expertise en jarenlange ervaring waardoor zij jou van een passend advies kunnen voorzien. Ook wanneer je graag meer informatie wilt over de kosten kun je gerust een afspraak inplannen. De kosten van hypotheekadvies zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren die we graag toelichten tijdens een afspraak. Ons team neemt graag de tijd voor je om alles tot in detail uit te leggen.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.