Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Echt: een écht advies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Echt afsluiten

Wil je graag advies over je hypotheek en ben je woonachtig in de omgeving Echt, dan is HypothekenUnie dé financiële adviseur waar je naar op zoek bent. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies, maar ook voor advies dat geheel onafhankelijk is. Er zijn tegenwoordig tientallen verschillende soorten hypotheken met allerlei verschillende regels. Wij kunnen namens jou gaan zoeken naar de hypotheek die perfect past bij jou en de toekomstplannen die jij en/of je gezin hebben! Wij staan erom bekend dat wij kwaliteit leveren tegen lage kosten en onze medewerkers de gemaakte afspraken tijdig nakomen.

Ook zakelijke financieringen en meer in de regio Echt

Ook ondernemers kunnen bij ons terecht voor het regelen van zakelijke financieringen. Wij regelen de aanvraag, helpen je bij je plan en kijken vooral naar de haalbaarheid. Meer weten over zakelijke financieringen regio Echt? Kijk dan bij onze zakelijke diensten.

Wij zijn veel meer dan enkel een hypotheekadviseur in Echt en omstreken. Naast het adviseren rondom hypotheken kunnen we jou gericht adviseren op het gebied van financieringen en verzekeringen. Tevens zullen wij bemiddelen met de verzekeraar of bank zodat alles in goede orde verloopt. Ook als je graag meer informatie wil over je pensioen en wilt weten waar je aan toe bent, dan kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Verder kunnen we jou adviseren over allerlei financieringen en commercieel vastgoed.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wie kunnen we helpen?

Iedereen die op zoek is naar financieel of hypotheekadvies in Echt en de omliggende gebieden kan bij ons terecht. Wij werken voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Wij kunnen gericht advies geven voor bijvoorbeeld starters of mensen die graag willen wisselen van hun verzekering. Ook kunnen we jou gericht helpen als je advies wil omtrent je pensioen of bijvoorbeeld een levensverzekering. In principe kunnen onze adviseurs u op vrijwel alle financiële gebieden van dienst zijn en voorzien van persoonlijk advies.

Waarom hypotheekadvies van HypothekenUnie Echt?

HypothekenUnie heeft een samenwerking met alle verzekeraars en banken in heel Nederland. Hierdoor kunnen wij altijd de perfecte verzekering of hypotheek voor je zoeken, volledig afgestemd op jouw individuele situatie. Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen je dus garanderen dat we alles doen wat we kunnen om de beste mogelijkheid voor jou te vinden.

Je kunt bij ons terecht voor een gratis adviesgesprek. Vul je gegevens in op de website zodat we contact met jou op kunnen nemen en een afspraak kunnen inplannen. Wil je ons direct bereiken? Bel ons dan op (+31) 0495-769 090.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.