Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Grathem: persoonlijk en onafhankelijk
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Persoonlijk hypotheekadvies in Grathem

Verhuizen is altijd spannend. Een onafhankelijk financieel adviseur helpt je bij alles wat hierbij komt kijken. Denk aan een passende hypotheek, verzekering en pensioen. Met het juiste hypotheekadvies kun je zonder zorgen genieten van je financiële rust. HypothekenUnie Grathem is persoonlijk en onafhankelijk en helpt je graag bij het kiezen van de juiste hypotheekvorm. Ons team van specialisten staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je de informatie geeft die je nodig hebt. Ze hebben jarenlange ervaring en de juiste kennis om je alles op een persoonlijke manier uit te leggen.

Dus ben je..

  • van plan te verhuizen naar Grathem of omgeving;
  • op zoek naar een hypotheek met lagere rente dan je huidige hypotheek;
  • een ondernemer die een pand wilt kopen;
  • op zoek naar een tweede hypotheek?

HypothekenUnie te Grathem geeft passend advies aan particulieren en ondernemers. Of je nou starter, doorstromer of oversluiter bent; HypothekenUnie benadert iedereen persoonlijk en luistert naar je wensen en behoeften. Door hier rekening mee te houden, kunnen we advies geven dat het beste bij je past. 

De voordelen van HypothekenUnie Grathem

Je vraagt je natuurlijk af wat de voordelen zijn van een financieel adviseur ten opzichte van de vertrouwde bank bij je in de buurt. Daarom hebben wij een aantal van deze voordelen voor je op een rijtje gezet.

1. Informatie van alle geldverstrekkers in Nederland

Wanneer je naar een bank gaat om advies krijg je alleen de informatie over hun eigen producten. Onze werkwijze is heel anders: bij HypothekenUnie Grathem krijg je altijd een hypotheekadvies gebaseerd op totale bankinformatie. Wij onderhandelen met de banken die het best passen bij jouw eisen en wensen. Daardoor kunnen we een selectie mogelijke hypotheken voor je uitfilteren.

2. Alle zorgen uit handen

HypothekenUnie zorgt voor al het papierwerk dat komt kijken bij de hypotheek. Zo vragen wij onder andere de papieren op en controleren we ze voor je. Dit scheelt een hoop werk voor jou en geeft je rust op het gebied van de financiën.

3. Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend

Het kennismakingsgesprek is natuurlijk voor onze rekening en is altijd vrijblijvend. Wij nemen graag de tijd om je te leren kennen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Vragen over hypotheekadvies?

Als je meer informatie wilt of vragen hebt, maak dan gerust een afspraak. Wij komen graag bij je thuis, maar je kunt ook langskomen op ons kantoor in Weert. Plan gemakkelijk een afspraak in via ons contactformulier.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.