Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheek in Neer op maat - HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Deskundig hypotheekadvies in Neer

Zodra jij je gaat oriënteren op de huizenmarkt zul je erachter komen dat er vele verschillende mogelijkheden voor een hypotheek in Neer zijn. Al deze hypotheken hebben allemaal hun eigen vorm en voorwaarden. Maar welke hypotheekvorm past nu bij jouw situatie? De hypotheekadviseurs van HypothekenUnie helpen jou met de verzorging van je financiële planning. Daarbij adviseren wij jou op het gebied van:

  • Kredieten
  • Verzekeringen
  • Hypotheken
  • Vermogensbeheer
  • Pensioenen

Voor onze adviseurs maakt het daarbij niet uit of je nu een ondernemer, starter, doorstromer of oversluiter bent. Iedereen wordt op een persoonlijke en deskundige manier geholpen. Hierbij wordt jouw situatie centraal gehouden en wordt er met behulp van jouw wensen en eisen een lijst gemaakt van potentiële hypotheken. Hierdoor zal het hypotheekadvies in Neer persoonlijk zijn en zullen alle mogelijkheden besproken worden.

De juiste hypotheekvorm

Omdat er zoveel hypotheekvormen zijn, is het tegenwoordig erg moeilijk om zelf tot een passende uitkomst te komen. Wij bieden daarom advies aan dat naadloos aansluit op jouw situatie. Daarbij wordt er door onze hypotheekadviseur in Neer ook rekening gehouden met werkloosheid, pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Zo zal een hypotheek van HypothekenUnie nu, maar ook later goed aansluiten.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaat HypothekenUnie te werk?

Gedurende het kennismakingsgesprek wordt er besproken wat je graag wilt en welke eisen jouw hypotheek moet bevatten. Zo wordt er gekeken naar je financiële situatie en wordt er besproken hoe je graag je hypotheek wilt aflossen. Hierna worden de verschillende hypotheken onder de loep genomen en wordt er gekeken welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Na afloop van dit gesprek zul je een hypotheek adviesrapport ontvangen waarin alles op een duidelijke en overzichtelijke manier omschreven staat. Zo kun jij een goede keuze maken omdat je alle informatie gemakkelijk op één plaats hebt staan. In dit rapport worden ook gevolgen van o.a. pensioen, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid inzichtelijk. Hierdoor worden al je zorgen uit handen genomen, kunnen we alle financiële vragen beantwoorden en zal jouw hypotheek in Neer niet alleen nu, maar ook later goed aansluiten op je situatie.

Hypotheekadvies in Neer op maat

Ons hypotheekadvies gaat verder dan alleen het vinden van de juiste hypotheek. Ook nadat een passende hypotheek is gevonden, zullen wij advies blijven geven over jouw hypotheek. Zo zullen er periodieke gesprekken plaatsvinden waarbij wij je informeren en adviseren over mogelijke veranderingen in jouw hypotheek en worden tijdelijke aflossingen en rentewijzigingen besproken. Jouw financiële zorgen zijn met HypothekenUnie verleden tijd!

Kom in contact met ons

Wil jij graag onze hypotheekadviseur in Neer inschakelen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op zodat we een kennismakingsgesprek in kunnen plannen. Dit gesprek kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie plaatsvinden. Wij staan graag voor je klaar!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.