Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Beringe: 100% onafhankelijk hypotheekadvies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek vinden in Beringe en omgeving

Een belangrijk moment in je leven is de aanschaf van een woning. Voordat dit zover is, moet je ook op zoek naar een hypotheek die aansluit op jouw wensen en behoeftes. Bij dit afsluiten wil je natuurlijk geen belangrijke zaken vergeten. Onze professionele hypotheekadviseurs in Beringe kunnen jou persoonlijk en passend advies geven en gaan samen met jou op zoek naar een geschikte hypotheek. Als je van plan bent om:

  • je eerste woning te kopen
  • een tweede hypotheek af te sluiten
  • je huidige hypotheek over te sluiten
  • te verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning
  • je onderneming uit te breiden

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Wij gaan namelijk samen met jou in gesprek en vergelijken de best schikkende hypotheken en hun voorwaarden. Dit kan door middel van een samenwerking met alle Nederlandse geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij jou een onafhankelijk hypotheekadvies geven, wat past op jouw persoonlijke situatie.

Voor wie?

HypothekenUnie biedt advies aan voor iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Beringe en omstreken. Hierbij geven onze financiële adviseurs onafhankelijk advies voor zowel particulieren als ondernemers. Als wij naar een hypotheek voor jou zoeken, nemen wij jouw persoonlijke situatie mee. Hierdoor vinden wij een passende hypotheek met de beste voorwaarden voor iedere unieke klant. Het maakt voor ons dan ook niet uit of je nu een starter, ondernemer, doorstromer of oversluiter bent. Iedere klant krijgt advies op maat.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Persoonlijk, deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies in Beringe bij HypothekenUnie

Bij onze hypotheekadviseurs in Beringe staat een persoonlijke aanpak centraal. Wij bekijken namelijk eerst samen met jou je persoonlijke situatie, waarna we jouw wensen en eisen verder bespreken. Door middel van deze punten vinden wij dan een aantal hypotheken waarbij wij jou helpen om de juiste keuze te maken. In de looptijd van jouw hypotheek zorgen onze adviseurs ervoor dat jij op de hoogte blijft van veranderingen rondom aflossingen en rentewijzigingen. Bij ons ben je dus verzekerd van een hypotheek in Beringe die nu en in de toekomst bij jou past.

Een hypotheekadviseur nodig in Beringe?

Ben je nu op zoek naar een onafhankelijke adviseur die jou helpt bij je keuze? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kan ook gratis een adviesgesprek met ons plannen. Dit gesprek kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Hierdoor kunnen onze adviseurs jou een passend advies geven rondom je hypotheek in Beringe.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.