Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Meijel: vakkundig en op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Een passende hypotheek in Meijel

Bij het afsluiten van een hypotheek moet je een aantal belangrijke zaken onthouden. Onze hypotheekadviseurs in Meijel helpen je daarom graag en hebben een onafhankelijk advies voor iedere persoonlijke situatie. Daarbij gaan wij graag samen met jou op zoek naar een passende hypotheek. Voor ons maakt het dan ook niet uit of je van plan bent om:

  • Te gaan verhuizen
  • Een tweede hypotheek af te sluiten
  • Een starterswoning te kopen
  • Je huidige hypotheek over te sluiten

Wij staan klaar voor zowel particulieren als ondernemers en geven jou dan graag onafhankelijk advies. Doordat wij samenwerken met de geldverstrekkers in Nederland, kunnen wij een goede vergelijking geven. Hierdoor ben je verzekerd van een aansluitende hypotheek met de beste voorwaarden.

De doelgroep van HypothekenUnie

HypothekenUnie heeft een zeer brede doelgroep. Onze adviseurs staan namelijk klaar voor iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Meijel en omgeving. Voor ons maakt het dan ook niet uit in welke persoonlijke situatie jij zit. Wij helpen starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers. Iedere klant ontvangt persoonlijk advies op maat.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Meijel; de voordelen

Bij het zoeken van een goede hypotheek moet je rekening houden met een groot aantal dingen. Hierdoor kan het vaak lang duren en kan het zijn dat het chaotisch wordt om alles bij te houden. Daarom biedt ons team van gespecialiseerde hypotheekadviseurs in Meijel hulp aan in het vinden van de juiste hypotheek. Wij zullen eerst met jou in gesprek gaan over jouw hypotheekwensen en eisen en zullen samen naar jouw financiële situatie kijken. Daarna gaan wij in bemiddeling met de potentiële banken en kunnen jou zo een vergelijking geven. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken en kunt samen met ons dan kiezen voor de best passende hypotheek.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Heb je nog vragen of wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze financieel adviseurs. Wij staan namelijk klaar om al jouw vragen te beantwoorden bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Ons eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Kom langs en ervaar hoe het is om de beste hypotheek in Meijel te vinden.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.