Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Budel en Cranendonck - voor een persoonlijk advies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Nieuwstraat 48B
6021 HT Budel

085-8768993
budel@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Budel

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30 Dinsdag 9:00 - 17:30 Woensdag 9:00 - 17:30 Donderdag 9:00 - 17:30 Vrijdag 9:00 - 17:30

Hypotheek afsluiten in Budel of Cranendonck?

Het kopen van een nieuw huis is een grote stap in je leven en je wilt hierbij natuurlijk een zo goed mogelijke keuze maken. Bij HypothekenUnie kun je terecht voor hypotheekadvies in Budel en Cranendonck. Het aantal verschillende soorten hypotheken lijkt alleen maar toe te nemen, waardoor het toch vrij lastig kan worden om de juiste hypotheek voor jouw specifieke situatie te vinden. Wij zijn van mening dat geen situatie hetzelfde is en dat dit ook zo moet zijn met de hypotheek of verzekering die je afsluit.

Onze diensten

Doordat wij verschillende specialismen hebben kunnen we jou met enorm veel zaken van dienst zijn. Zo kunnen we jou in Budel en Cranendonck van dienst zijn met onder andere:

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseur in Budel en Cranendonck

Wij hebben jarenlange ervaring en zijn, in tegenstelling tot sommige adviseurs, volledig onafhankelijk. Hierdoor ben je verzekerd van advies dat specifiek voor jou en je situatie op maat is gemaakt. Wij hebben een samenwerking met alle banken en verzekeraars in heel Nederland, zodat wij alle mogelijkheden voor je kunnen bekijken en beoordelen. Daarnaast maken wij deel uit van een netwerk van hypotheekadviseurs door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij ons deskundige advies altijd waarborgen.

Sommige zaken kunnen nogal ingewikkeld zijn, daarom kunnen wij ook optreden als bemiddelaar voor je bank of verzekeraar. Zo regelen wij de onderhandelingen en zorgen we dat je de best mogelijke voorwaarden voor jouw situatie krijgt en bijvoorbeeld niet een onnodig dure verzekering afsluit die je helemaal niet nodig hebt. Niet alleen consumenten die op zoek zijn naar een hypotheekadviseur in Budel of Cranendonck kunnen bij ons terecht, maar ook zzp'ers en mkb'ers.

Hoe werkt het?

We plannen een gesprek om jouw situatie te bespreken. Dit doen we zodat wij genoeg informatie kunnen vergaren over de situatie van jou en bijvoorbeeld je gezin. Wij kunnen hierdoor gericht zoeken en zo goed mogelijk advies geven. Indien nodig worden er meerdere gesprekken ingepland om alles te bespreken. Je kunt er natuurlijk altijd ook voor kiezen om gewoon eens binnen te lopen als je vragen hebt over bijvoorbeeld je pensioen, verzekering, financiering of hypotheek.

Neem contact op met hypotheekadviseur HypothekenUnie Budel en Cranendonck

Wil je een afspraak inplannen, heb je een vraag of heb je misschien interesse in een gratis adviesgesprek? Neem contact met ons via onze website of bel ons om direct met ons in contact te komen op: (+31) 0495-769 090.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.