Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30

Zakelijke financieringen

Een bedrijfsfinanciering is maatwerk. Denk aan de financiering van een productontwikkeling of van de promotie van producten in een nieuwe markt. De mate waarin een investeerder kennis heeft van deze zaken en van de markt, vertaalt zich meestal in de hoogte van de risico-opslag. Met andere woorden: een financier vraagt een vergoeding die zich verhoudt tot het risico dat hij ziet. Hoe meer risico's, hoe duurder het wordt om geld te lenen. Voor jou is het dus zaak om een potentiële investeerder ervan te overtuigen dat de risico's van je onderneming beperkt zijn. Wij kunnen helpen de risico-opslag te beperken, door een goede voorbereiding en een gunstige presentatie van je bedrijf.

Zakelijke financiering op maat

HypothekenUnie zoekt voor jou bedrijfsfinanciering op maat. Wij nemen organisaties een groot deel van de zorg uit handen, bij het zoeken naar de beste geldverschaffing. Wij maken daartoe optimaal gebruik van onze relaties met onder andere banken, participatiemaatschappijen en informele investeerders. Daarnaast profiteren wij van deskundigheid op diverse vakgebieden, waardoor wij de dialoog ook inhoudelijk aan kunnen gaan. Behalve op de kosten en de risico's, letten wij op belangrijke aspecten als het profijt dat je kunt hebben van het netwerk van de financier en de vrijheid die je wenst te behouden als ondernemer. Bovendien beoordelen wij vrijblijvend je kansen om je activiteiten middels subsidie(s) aanvullend te financieren.

Voor meer informatie over bedrijfsfinanciering kunt je direct contact opnemen.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.59%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Jaco is vriendelijk en deskundig. Hij is zeer toegankelijk en legt alles duidelijk uit. Hij is betrokken, denkt mee, reageert snel en zorgt voor een optimaal resultaat binnen de wensen en de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Jaco en Suzanne en zouden Hypotheken Unie Hendrik-Ido-Ambacht zeker aanraden. "

Hanneke

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.