Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijk hypotheekadvies in Heerlen?
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek in Heerlen op maat

Wil je binnenkort een huis kopen? Je huidige hypotheek oversluiten? Of een tweede hypotheek afsluiten? Vaak gaat je inkomen maandelijks grotendeels op aan woonlasten. Kies je voor de juiste hypotheekvorm met bijpassende voorwaarden, dan kun je ervoor zorgen dat deze lasten zo laag mogelijk zijn. De hypotheekadviseur in Heerlen van HypothekenUnie verzorgt jouw financiële planning en dat brengt voor jou o.a. de volgende voordelen met zich mee:

  • De juiste begeleiding van begin tot eind;
  • Informatie van álle geldverstrekkers;
  • Gratis en vrijblijvend kennismaken.

Wij nemen al jouw financiële zorgen uit handen en gaan op basis van jouw persoonlijke situatie en hypotheekwensen op zoek naar een passende hypotheek in Heerlen. Uiteraard met zo laag mogelijke rente en de beste voorwaarden die ook bij jouw toekomstplannen passen!

Advies over de verschillende hypotheekvormen & mogelijkheden

Bij het kiezen van een hypotheek is het belangrijk dat er niet alleen wordt gekeken naar de laagste rente. Je woonlasten worden namelijk ook door onder andere gezinssituatie, werk, eigen middelen en fiscale positie bepaald. Onze adviseur geeft jou hypotheekadvies in Heerlen over de hypotheekvormen die er zijn en bekijkt samen met jou wat er mogelijk is voor jouw situatie. Hierdoor kun jij nu profiteren van zo laag mogelijke maandlasten en worden er financiële mogelijkheden voor jouw plannen in de toekomst gecreëerd.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een hypotheek in Heerlen die bij jou past

Als financieel dienstverlener verzorgen wij jouw financiële planning van begin tot eind. Onze adviseur adviseert jou over bijvoorbeeld verzekeringen, pensioenen en hypotheken en brengt daarnaast de risico's van eventuele arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart. Maar ook wanneer je een hypotheek hebt afgesloten, blijven wij je adviseren. Onze rol stopt immers pas wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens het kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw wensen en situatie duidelijk in beeld. Wil je je hypotheekschuld zo snel mogelijk aflossen, of wil je je lasten aan het begin van de looptijd juist zo laag mogelijk hebben? Allemaal vragen die we tijdens dit gesprek bespreken. Na de kennismaking ontvang je een hypotheek adviesrapport van ons waarmee je precies de gevolgen voor je netto inkomen ziet indien je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt, je kinderen gaan studeren of je met pensioen gaat.

Ook gedurende de looptijd van de hypotheek blijven wij je optimale service bieden. We plannen bijvoorbeeld periodieke servicegesprekken en houden een maandelijkse besparingscheck. Natuurlijk houden we je ook op de hoogte van eventuele tussentijdse aflossingen of rentewijzigingen.

Kom in contact met HypothekenUnie in Heerlen

Spreekt onze werkwijze jou aan en wil je graag een afspraak maken met onze hypotheekadviseur in Heerlen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bieden de mogelijkheid om afspraken te laten plaatsvinden bij ons op kantoor, maar ook een afspraak bij jou op locatie is mogelijk. Het eerste gesprek is altijd gratis én vrijblijvend!

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Heerlen >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.