Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijke hypotheekadviseur in Belfeld en omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Belfeld

Het vinden van de juiste hypotheek in Belfeld kan zonder de juiste hulp erg lastig zijn. Door de vele verschillende hypotheken is de keuze enorm en al deze hypotheken hebben hun eigen voorwaarden. Je stelt jezelf daarom de vraag welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Om jou hierin te steunen, zullen de hypotheekadviseurs van HypothekenUnie jou van begin tot eind begeleiden. Zij houden je financiële planning bij en geven je advies op het gebied van:

 • Hypotheken
 • Kredieten
 • Pensioenen
 • Verzekeringen
 • En vermogensbeheer

Voor onze hypotheekadviseur in Belfeld maakt het hierbij niet uit of je een ondernemer, starter, oversluiter of doorstromer bent. Door onze persoonlijke aanpak is iedereen welkom voor onafhankelijk hypotheekadvies. Jij en je persoonlijke situatie staan centraal zodat je verzekerd bent van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst perfect aansluit. Wij zullen samen met jou alle mogelijkheden bespreken en geven advies over welke hypotheekvorm jij het beste kunt kiezen.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Belfeld

Door middel van een kennismakingsgesprek wordt jouw situatie in kaart gebracht en worden de wensen en eisen voor jouw hypotheek besproken. Hierna wordt er een selectie gemaakt van de goedkoopste aanbieders van dat moment en worden alle voorwaarden op een rij gezet en vergeleken. Wij kijken niet alleen naar de laagste rente, maar ook naar de voorwaarden, premies en risico's die je kunt lopen. Hierdoor is deze belangrijke keuze doordacht en goed onderbouwd.

Door onze samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij volledig onafhankelijk advies geven. Hierdoor kunnen wij de beste voorwaarden selecteren. Nadat het gesprek afgerond is, ontvang je een hypotheek adviesrapport van onze financieel adviseur. In dit rapport krijg je een overzicht waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, studie van kinderen en pensioen voor je netto inkomen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Het vinden van de juiste hypotheek

HypothekenUnie legt veel nadruk op het lokale aspect, het nakomen van afspraken en het vertrouwen tussen klant en adviseur. Iedere klant wordt op een persoonlijke manier geholpen en daardoor wordt ons advies afgestemd op de situatie, wensen en eisen van de desbetreffende klant. Door middel van een gesprek kan onze hypotheekadviseur in Belfeld rekening houden met zaken die zich in de toekomst kunnen voordoen, zoals:

 • Werkloosheid
 • Pensioen
 • Arbeidsongeschiktheid
 • En overlijden

Hierdoor zal jouw hypotheek niet alleen nu, maar ook op de lange termijn goed aansluiten en in minder goede tijden kunnen doorstaan.

Begeleiding van HypothekenUnie op lange termijn

Gedurende de looptijd van de hypotheek in Belfeld zullen wij een adviserende rol blijven houden. Hierbij geven wij jou advies en informeren wij jou over eventuele rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen. Naast het adviseren en informeren, zorgen wij ervoor dat er periodieke gesprekken plaatsvinden. Hierdoor is jouw financiële planning van begin tot eind verzorgd en zullen zorgen verleden tijd zijn.

Kom in contact met HypothekenUnie

Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Kom dan in contact met ons! Het eerste kennismakingsgesprek is namelijk altijd gratis en vrijblijvend zodat jij het juiste hypotheekadvies in Belfeld ontvangt. Onze adviseurs staan bij ons op kantoor voor jou klaar! Liever een gesprek op locatie? Plan dan een afspraak in zodat wij jou op locatie advies kunnen geven.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.