Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadviseur in Beek - HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Beek op maat

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Beek voor jouw hypotheek? Dan kun je bij HypothekenUnie terecht. Wij hebben alle hypotheekvormen in huis, werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland en onze unieke aanpak wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Wil jij die service ook ervaren? Kom dan in contact met onze hypotheekadviseur in Beek!

 • Onafhankelijk en persoonlijk advies;
 • Advies van een deskundige adviseur;
 • Financiële zorgen zijn verleden tijd;
 • Een hypotheek met de beste voorwaarden.

De financieel adviseur van HypothekenUnie adviseert jou op het gebied van vermogensbeheer, pensioenen, hypotheken, kredieten en verzekeringen. Het maakt voor ons niet uit of je wilt verhuizen of je eerste huis gaat kopen: wij doen ons uiterste best om een hypotheek te vinden die nu, maar ook in de toekomst bij jou past. HypothekenUnie neemt al je financiële zorgen uit handen!

Diverse hypotheekvormen

Er wordt veel gezegd en geschreven over de Nederlandse hypotheekmarkt. Als geen ander begrijpen wij daarom dat je wellicht niet meer weet wat de regels precies zijn en waar je allemaal aan moet denken bij het af- of oversluiten van een hypotheek. Wij geven je graag informatie en advies over alle hypotheekvormen en de hypotheek in Beek die het beste bij je past. Kies je voor de juiste hypotheekvorm en voorwaarden, dan kun je je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden. Welke hypotheek voor jou het beste is, hangt af van je persoonlijke situatie en hypotheekwensen en -eisen. Onze hypotheekadviseur geeft je graag advies over de mogelijkheden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadviseur in Beek voor onafhankelijk advies

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek brengt onze adviseur jouw wensen en situatie in beeld. Wil je bijvoorbeeld zo snel mogelijk de hypotheekschuld aflossen, of wil je juist in het begin van de looptijd de lasten zo laag mogelijk houden? Al jouw eisen en wensen worden tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk. Bij ons hypotheekadvies in Beek houden we niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente, maar gaan we op zoek naar de beste voorwaarden die goed aansluiten bij jouw situatie. Natuurlijk brengen we ook de risico's van onder andere arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart.

Je ontvangt na afloop van onze kennismaking een helder en uitgebreid hypotheek adviesrapport waarin je de gevolgen van bijvoorbeeld werkloosheid en pensioen voor je netto inkomen ziet. Een duidelijk beeld hiervan zal je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat zijn de voordelen van HypothekenUnie?

Wanneer je kiest voor hypotheekadvies van HypothekenUnie ben je verzekerd van 100% onafhankelijk én persoonlijk advies. Mede dankzij onze brede kennis, persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring kunnen wij een hypotheek in Beek vinden die nu, maar ook later goed bij jou past. Hierdoor ervaar jij onder andere de volgende voordelen:

 • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat;
 • Optimale service en begeleiding van A-Z;
 • Vrijblijvend en gratis kennismaken;
 • Advies & begeleiding tot de einddatum is behaald.

Maak een afspraak voor advies op maat

Je kunt gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak. Onze hypotheekadviseur staat voor jou klaar bij ons op kantoor, maar indien gewenst kunnen we ook bij jou op locatie langskomen. Wij verwelkomen je graag en laten je uitgebreid kennismaken met onze expertise en service.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.