Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Geleen op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Geleen afsluiten?

Voor onafhankelijk hypotheekadvies in Geleen van een ervaren en deskundige financieel adviseur ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseur is gespecialiseerd in het geven van financieel advies aan zowel ondernemers als particulieren. Ben je van plan om:

  • Te gaan verhuizen?
  • Je eerste huis te kopen?
  • Een tweede hypotheek af te sluiten?
  • Een huidige hypotheek over te sluiten?

Dan helpen wij jou graag! In de drukke hypotheekmarkt onderscheiden wij ons door maatwerk, uitgebreide kennis, inzicht in de lokale omgeving en onafhankelijkheid. Hierdoor kunnen wij jou verzekeren van een hypotheek in Geleen op maat en al jouw financiële zorgen uit handen nemen.

Jouw financiële planning wordt van A-Z verzorgd

HypothekenUnie verzorgt als financieel dienstverlener de financiële planning voor zowel starters, ondernemers, doorstromers en oversluiters. Uiteraard kun je ook voor losse financiële en verzekeringsproducten bij ons terecht. Onze adviseur kan jou adviseren over onder andere kredieten, hypotheken, pensioenen en verzekeringen en brengt daarbij alle risico's van eventuele werkloosheid en arbeidsongeschiktheid in kaart. Zo ben je niet alleen nu, maar ook later verzekerd van een hypotheek die volledig aansluit op jouw situatie.

Het kiezen van een hypotheek is een belangrijk moment en daarom staat een persoonlijke aanpak bij HypothekenUnie centraal. Gedurende het kennismakingsgesprek stelt onze hypotheekadviseur in Geleen jou vragen over jouw leefsituatie, hypotheekwensen en inkomsten zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een hypotheek die goed bij jou past. Zodra alles in beeld is gebracht, maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders en vergelijken we alle voorwaarden met elkaar. Uiteindelijk helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een hypotheek in Geleen die bij jou past

Iedere persoonlijke situatie is anders en daarom is het belangrijk dat er bij het zoeken naar een hypotheek verder wordt gekeken dan alleen naar de laagste rente. Daarom kijken we ook naar de voorwaarden, eventuele risico's en premies. Zo ben je verzekerd van een hypotheek die ook later bij jouw financiële situatie past.

Wij hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken, het vertrouwen tussen klant en adviseur en het lokale aspect. Iedere klant wordt daarom bij ons op een persoonlijke wijze geholpen en het advies wordt afgestemd op zijn/haar persoonlijke situatie, eisen en wensen.

Van begin tot eind begeleiding

HypothekenUnie zal gedurende de looptijd van jouw hypotheek haar adviserende rol blijven behouden. We geven je advies en informatie over onder andere eventuele tussentijdse aflossingen en rentewijzigingen. Daarnaast zorgen we ervoor dat er periodieke gesprekken plaatsvinden en houden we een maandelijkse besparingscheck. Hierdoor is jouw financiële planning van A-Z verzorgd en zijn je financiële zorgen verleden tijd.

Neem contact op met HypothekenUnie in Geleen

Ben je benieuwd naar onze werkwijze of wil je graag meer informatie of advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Geleen. Een gesprek is zowel bij ons op kantoor als bij jou op locatie mogelijk.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Geleen >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.