Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Baexem: professioneel en ervaren
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseur in Baexem nodig?

Ben je woonachtig in Baexem of ben je op zoek naar een woning in Baexem? Weet je niet welke hypotheek bij jouw situatie past? Dan is HypothekenUnie de oplossing voor jou. Onze hypotheekadviseur in Baexem staat klaar om jou een persoonlijk en onafhankelijk advies te geven. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je:

  • Je huidige hypotheek wilt oversluiten
  • Een tweede hypotheek wilt afsluiten
  • Je eerste woning wilt kopen
  • Of gaat verhuizen

Wij hebben namelijk voor iedere persoonlijke situatie een passende oplossing. Dit geldt voor zowel particulieren als ondernemers. Door onze kennis, ervaring en samenwerking met Nederlandse geldverstrekkers kunnen wij de beste hypotheken aanbieden in Baexem.

Voor wie?

HypothekenUnie biedt onafhankelijk hypotheekadvies in Baexem aan, aan iedereen die op zoek is naar een hypotheek. Dit geldt voor particuliere klanten en ondernemers. Daarbij komt ook dat wij naar jouw persoonlijke situatie kijken en naar je hypotheekwensen- en eisen luisteren. Tijdens de loop van de hypotheek zullen wij dan ook periodieke servicegesprekken plannen zodat wij jou op de hoogte kunnen houden met alle zaken omtrent jouw hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Baexem: deskundig en professioneel

In ons team van gespecialiseerde adviseurs staat persoonlijke aanpak centraal. Onze hypotheekadviseur in Baexem bekijken samen met jou je persoonlijke situatie. Daarna wordt er gekeken naar je financiële situatie en worden je wensen en eisen opgeschreven. Wij gaan na dit gesprek in bemiddeling met alle mogelijke banken en geven zo een onafhankelijke vergelijking. Bovenop deze punten, kijken wij ook naar financiële aspecten die zich in de toekomst voordoen. Hierbij moet je denken aan pensioen, werkloosheid en inkomensterugval. Door dit alles mee te nemen in de vergelijking, kunnen wij jou verzekeren dat je een hypotheek hebt die op lange termijn in jouw financiële plan past.

Meer informatie

Heb je nog vragen omtrent de prijzen, het advies of andere zaken? Neem dan vrijblijvend en gratis contact op met een van onze financieel adviseurs. Wij beantwoorden graag al jou vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Wij helpen je graag met het zoeken naar een hypotheek in Baexem.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.