Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Beesel of omgeving op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Beesel op maat

Ben je van plan een woning, bedrijfspand of beleggingspand te verbouwen of aan te kopen? In de meeste gevallen zul je dan een hypotheek nodig hebben. Door de juiste hypotheekvorm te kiezen met bijpassende voorwaarden kun je jouw maandelijkse vaste lasten zo laag mogelijk houden. Onze hypotheekadviseur in Beesel verzorgt graag jouw financiële planning van het begin tot aan het eind. Zo nemen wij al jouw financiële zorgen uit handen. Onze adviseurs zijn in staat om jou persoonlijk te adviseren over:

 • Kredieten
 • Hypotheken
 • Pensioenen
 • Verzekeringen
 • Vermogensbeheer

Onze hypotheekadviseur beantwoordt al jouw financiële vragen. HypothekenUnie is er voor iedereen, dus zowel voor particulieren als voor ondernemers. Van starters, doorstromers tot aan oversluiters. Wij doen ons uiterste best om de juiste oplossing te vinden die past bij jouw persoonlijke situatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wij kijken graag vooruit. Tevens werken wij samen met alle geldverstrekkers in heel Nederland, waardoor wij ons kunnen onderscheiden in de drukke hypotheekmarkt. Zo weet jij immers zeker dat je een volledig adviesrapport zult ontvangen!

Voordelen van HypothekenUnie

Op het moment dat je kiest voor HypothekenUnie, geniet je van een aantal voordelen ten opzichte van andere hypotheekaanbieders. Benieuwd welke voordelen dit zijn?

 • Hypotheek op maat;
 • Begeleiding bij elke stap die je zet;
 • Professionele begeleiding van A-Z;
 • Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend;
 • Alle financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Beesel.
Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

HypothekenUnie start altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek worden jouw situatie, wensen en eisen in kaart gebracht. Zodra dit voor beide partijen helder is, gaan we op zoek naar een passende hypotheek in Beesel met de beste voorwaarden. Wij houden hierbij sterk rekening met de toekomst. Zo houden we rekening met zaken zoals pensioen, lang leven, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. Op deze manier kan jouw hypotheek ook in de toekomst doorstaan! Maar ook gedurende de looptijd van de hypotheek in Beesel houdt onze adviserende rol niet op. Wij blijven je optimale service bieden door het houden van een maandelijkse besparingscheck en het plannen van periodieke servicegesprekken. Daarnaast blijven we je ook informeren over eventuele rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen. Kortom: jij hoeft alleen je wensen en eisen door te geven en wij nemen vervolgens al je financiële zorgen uit handen.

Contact opnemen met onze hypotheekadviseur in Beesel?

Geïnteresseerd in ons hypotheekadvies in Beesel? Neem vrijblijvend en gratis contact met ons op voor het plannen van een eerste kennismakingsgesprek. Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar kan ook bij jou op locatie langskomen. Wij zorgen ervoor dat al jouw financiële zorgen uit handen genomen worden. HypothekenUnie doet graag nét dat beetje extra voor haar klanten. Wij ondersteunen jou op financieel gebied zolang jij daar behoefte aan hebt!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.