Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Sittard: persoonlijk hypotheekadvies & uitgebreide vergelijking
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek Sittard

Heb je een woning of een pand gevonden in de omgeving van Sittard? Voor een gericht en persoonlijk hypotheekadvies in Sittard zit je bij HypothekenUnie op de goede plek. Wij kunnen je helpen met de keuze voor een hypotheek, voor elke persoonlijke situatie. Wij specialiseren ons in financieel advies voor particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar passende hypotheek in Sittard. Op deze manier krijg je altijd een hypotheek die bij jou past. HypothekenUnie heeft maatwerk en lokale aspecten hoog in het vaandel staan en dit laten wij zien in onze jarenlange ervaring. Ook werken wij met alle banken en hypotheekadviseurs in Nederland en op deze manier kunnen wij de beste onafhankelijke vergelijking creëren, afgestemd op jou.

De juiste taxatie

Bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk dat er wordt gekeken naar de taxatie. Hierdoor krijg je inzicht in de waarde van je woning en mogelijke opties voor jou. Wij van de HypothekenUnie helpen je natuurlijk hierbij en nadat de taxatie duidelijk is geworden wordt er een overleg gepland. Je wordt geholpen door een onafhankelijke hypotheekadviseur die bemiddelt tussen de verschillende banken. Onze adviseurs vergelijken voor jou en maken een voorstelling die zal worden voorgelegd. Wij vergelijken de hoogte van de rente maar letten ook op de kleinte lettertjes waardoor je niet voor verrassingen zal komen te staan. Ook wordt er rekening gehouden met je persoonlijke financiële situatie en stellen wij op basis van deze informatie een adviesrapport op.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wie hebben een hypotheekadvies nodig?

Alle mensen die op zoek zijn naar een hypotheekadviseur in Sittard voor de juiste hypotheekkeuze kunnen bij HypothekenUnie terecht. Wij geven kwalitatief advies voor de lange termijn. Je hebt namelijk veel meer aan een passend advies en lage rente dan aan een adviesgesprek met lage kosten en weinig goede informatie. HypothekenUnie is een partner die je kunt vertrouwen en die gespecialiseerd is in hypotheken met lage kosten in combinatie met de juiste eisen.

Hypotheekadvies in Sittard

Heb je interesse in een nieuwe hypotheek of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? HypothekenUnie is ook actief in Sittard en komt graag bij je langs voor een gratis adviesgesprek. Voor een afspraak of vragen kun je je gegevens op deze website invullen of natuurlijk even bellen naar (+31) 0495-769 090.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.