Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijk hypotheekadvies in Maria-Hoop op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek in Maria-Hoop

Ben jij van plan op een hypotheek af te sluiten en zou je graag een onafhankelijke partner willen die géén voorkeur geeft aan slechts één of enkele partijen? Wil jij een onafhankelijke partner die zich ijzersterk voor jou inzet? HypothekenUnie helpt jou met het vinden van een hypotheek die perfect bij jou past. Een hypotheek in Maria-Hoop afsluiten is het aangaan van een langdurige financiële verplichting. Hierdoor is het belangrijk dat jij toegang hebt tot het aanbod van alle geldverstrekkers. Wat de voordelen van HypothekenUnie zijn:

  • Jouw onafhankelijke partner;
  • Transparantie in het aanbod van alle geldverstrekkers;
  • Duidelijkheid en betrokkenheid;
  • Expert op het gebied van financieel advies.

Onze hypotheekadviseur in Maria-Hoop begeleidt jou in de zoektocht naar de beste hypotheek. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, kun je in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek jouw situatie en (hypotheek)wensen aangeven. De adviseur zal, op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie, samen met jou een passende hypotheek vinden. Iedereen wordt bij ons op een betrokken en duidelijke wijze geholpen, dus het maakt niet uit of je nu een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent. Ons doel en onze kracht is dat wij een hypotheek in Maria-Hoop vinden die perfect bij jou past.

De werkwijze van onze hypotheekadviseur in Maria-Hoop

Een hypothecaire lening is een langdurige financiële verplichting. Het is daarom van essentieel belang dat de hypotheek voor jouw droomhuis in het nu, maar ook in de toekomst bij jou past. Om dit te kunnen garanderen zal onze adviseur in een kennismakingsgesprek jouw wensen en omstandigheden nauwkeurig in kaart brengen. Het streven is natuurlijk om de kosten en lasten zo laag mogelijk te houden, de keuze in de juiste hypotheekvorm is hierbij doorslaggevend. Na het kennismakingsgesprek waar jij de wensen en omstandigheden, zoals de fiscale positie, de gezinssituatie, werk en eventuele verplichtingen hebt aangegeven, zal onze hypotheekadviseur jou op transparante en betrokken wijze begeleiden naar jouw op maat gemaakte hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Volledige onafhankelijkheid

Om jou de beste hypotheek met de beste voorwaarden te kunnen garanderen, zijn wij aangesloten bij alle Nederlandse geldverstrekkers. Onze voorkeur gaat niet uit naar één of twee partijen. Wij kijken graag verder en vergelijken het aanbod van onze partners. Op basis van de informatie die gegeven is tijdens de gesprekken met de hypotheekadviseur, zullen wij een overzicht maken met hypotheekadvies in Maria-Hoop van alle mogelijke hypotheken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag een vrijblijvend persoonlijk gesprek met onze adviseurs aangaan? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en het hypotheekadvies in Maria-Hoop en wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De afspraak kan zowel bij ons op kantoor plaatsvinden of bij jou op locatie. Onze hypotheekadviseur komt dan naar jou toe.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.