Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Neeritter: Persoonlijk, deskundig & onafhankelijk
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Neeritter

Bij HypothekenUnie in Neeritter zit jouw hypotheekadviseur voor al je vragen over financiële zaken zoals pensioenen, financieringen en hypotheken in Neeritter en omgeving. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en het afhandelen van jouw hypotheek. Denk je eraan om binnenkort:

  • Een huis te gaan kopen
  • Een tweede hypotheek af te sluiten
  • Te gaan verhuizen
  • Je huidige hypotheek over te sluiten?

Dan kunnen wij jou daarbij helpen! Wij werken samen met alle geldverstrekkers van Nederland en zoeken zo voor jou de best passende hypotheek in Neeritter. Ook zakelijke klanten kunnen we goed bedienen met het ondersteunen en bijstellen van een ondernemersplan, mogelijke financieringen of leasecontracten.

HypothekenUnie: hypotheekadvies in Neeritter & omgeving op maat

Een hypotheek afsluiten behoeft een persoonlijke aanpak, want iedere situatie is echter weer anders. Gaat het bijvoorbeeld om een één of meerpersoons huishouden? Wat zijn de vaste in- en uitgaves en ga zo maar door. Je kunt een afspraak maken bij ons op kantoor of onze hypotheekadviseur in Neeritter komt naar jou toe.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De service die je kunt verwachten van HypothekenUnie

Ook nadat de hypotheek is afgesloten blijven we jou adviseren over de mogelijkheden van vroegtijdig aflossen, rentewijzigingen en eventuele verhogingen. We doen dit door middel van een maandelijkse besparingscheck en periodieke servicegesprekken. Dit geeft jou een prettig gevoel van zekerheid en zo weet je waaraan je toe bent. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Onafhankelijk advies

HypothekenUnie werkt samen met alle banken en verzekeraars van Nederland, waardoor het voor ons mogelijk is om een 100% onafhankelijke vergelijking te maken. We maken een selectie van de goedkoopste aanbieders en vergelijken vervolgens alle voorwaarden met elkaar. Geldverstrekkers waarmee wij samenwerken zijn onder andere ING, Delta Lloyd, Rabobank, Florius en Munt Hypotheken.

We geven graag meer informatie

Een eerste adviesgesprek is bij ons altijd vrijblijvend en kost jou niets. In dit eerste gesprek wordt duidelijk gemaakt wat je beschikbare middelen zijn waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met je wensen. We nemen graag voor iedereen de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Neem contact op met onze hypotheekadviseur in Neeritter >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.