Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijk advies voor een passende hypotheek in Koningsbosch
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Koningsbosch op maat

Heb jij jouw droomhuis gevonden en ben je van plan om een hypotheek af te sluiten? Met de juiste hypotheek kun jij zorgeloos in jouw droomhuis wonen. Ben je aan het oriënteren en heb je nog vragen over een mogelijke hypotheek? HypothekenUnie is jouw onafhankelijke adviseur die samen met jou de beste hypotheek vindt, zodat jouw droomhuis binnen handbereik is. Voor onafhankelijk hypotheekadvies in Koningsbosch ben je bij ons aan juiste adres. Wat HypothekenUnie jou kan bieden:

  • Onafhankelijk advies;
  • Betrokken begeleiding van begin tot eind;
  • Duidelijkheid en transparantie tijdens het gehele proces!

Onze hypotheekadviseur in Koningsbosch zoekt op basis van jouw hypotheekwensen en persoonlijke situatie een hypotheek die het beste bij jou past. Doordat wij aangesloten zijn bij alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij alle voorwaarden vergelijken. Dankzij onze kennis en ervaring ben jij verzekerd van een hypotheek die langdurig bij jou past.

Passend hypotheekadvies in Koningsbosch op maat

Sluit je een hypotheek af, dan ga je een langdurige financiële verbintenis aan. Het is hierdoor van groot belang dat je een hypotheek in Koningsbosch vindt die volledig bij jouw persoonlijke (hypotheek)wensen past. In een persoonlijk kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw wensen en situatie duidelijk in kaart. Onze ervaren hypotheekadviseur kijkt vervolgens naar jouw persoonlijke wensen en omstandigheden en vindt een hypotheek die nu, maar ook in de toekomst bij jou past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Jouw onafhankelijke partner

Als dé onafhankelijke hypotheekadviseur in Koningsbosch kunnen wij garanderen dat jij verzekerd bent van de laagste rente. Doordat wij aangesloten zijn bij alle geldverstrekkers kunnen wij de verschillende hypotheken en voorwaarden vergelijken. Dit vertaalt zich in een compleet onafhankelijke vergelijking waarop jij kunt bouwen. Wij zijn jouw financiële partner en zetten ons graag voor jou in.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht. Ons doel is om alle financiële zorgen van jou uit handen te nemen, daarom begeleidt onze adviseur jou van A tot Z. Onze financieel adviseur kan jou adviseren op het gebied van:

Neem vrijblijvend contact op met HypothekenUnie

Wil jij een hypotheek in Koningsbosch afsluiten en ben je geïnteresseerd in onze diensten of wil je simpelweg meer informatie en advies? Onze financiële adviseurs staan bij ons op kantoor voor jou klaar, maar ook een afspraak op locatie is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ons team staat voor je klaar!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.