Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Horn: Persoonlijke begeleiding van A tot Z
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk advies voor jouw hypotheek in Horn & omgeving

Ga je een hypotheek af- of oversluiten? Dan kom je voor belangrijke financiële beslissingen te staan die je voor een lange termijn maakt. Daarom is het noodzakelijk dat je goed hypotheekadvies krijgt waardoor je juiste beslissingen kunt maken. HypothekenUnie heeft een team van gespecialiseerde hypotheekadviseurs in Horn klaarstaan om jou hierbij persoonlijk te begeleiden. Wij kijken objectief naar de best mogelijke hypotheek in Horn en houden alle zaken voor jou in de gaten zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ben je dus van plan om..

 • Te gaan verhuizen naar Horn of omgeving;
 • Je eerste huis te kopen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten voor een lagere rente?

Dan helpen wij je graag bij het vinden van een hypotheek die bij jou past. Wij werken samen met alle geldverstrekkers van ons land en kunnen daarom de meest onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Bij ons ben je dus gegarandeerd van onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Horn. 

De voordelen van HypothekenUnie

 • Wij nemen al jouw financiële zorgen uit handen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over lastige zaken;
 • Ons hypotheekadvies is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en hypotheekwensen. Door middel van het kennismakingsgesprek brengen we jouw situatie in beeld en komen we samen tot een passende hypotheek;
 • Het eerste adviesgesprek is altijd gratis én vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en hoeft niets te betalen;
 • HypothekenUnie heeft contact met alle verzekeraars en banken van Nederland en daarom kunnen we jou informatie geven over alle mogelijke hypotheken. Bij ons ben je dus verzekerd van de juiste hoeveelheid informatie van de hypotheekvormen die voor jou van toepassing kunnen zijn.

Maar natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen wanneer je kiest voor HypothekenUnie! Dit lichten wij graag in een persoonlijk gesprek toe.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheek in Horn op maat

HypothekenUnie heeft goede contacten met geldverstrekkers en banken door heel het land. We gaan voor jou op zoek naar de beste hypotheek en houden daarbij natuurlijk ook rekening met je wensen, eisen en behoeften. Hierbij kijken we niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar ook naar zaken zoals de aflossingswijze en de eventuele risico's die je loopt.

Maak vrijblijvend en gratis een eerste afspraak!

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Onze hypotheekadviseurs in Horn beantwoorden graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Maak een afspraak voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Horn >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.