Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Persoonlijk en 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Sint-Odiliënberg
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Passend hypotheekadvies in Sint-Odiliënberg

Het oversluiten of afsluiten van een hypotheek in Sint-Odiliënberg is een invloedrijk moment. Je wilt daarom van tevoren goed geïnformeerd worden voordat je deze belangrijke beslissing maakt. Om deze reden is onafhankelijk hypotheekadvies in Sint-Odiliënberg van belang; je wordt niet beïnvloed door anderen. Bij ons sta jij als klant centraal. De keuze voor een bepaalde geldverstrekker wordt dan ook bepaald aan de hand van jouw persoonlijke wensen, eisen en mogelijkheden. Wij beantwoorden al jouw financiële vragen en maken tevens ook een financiële planning. Onze adviseurs kunnen jou adviseren over onder andere:

  • Hypotheken;
  • Verzekeringen;
  • Vermogensbeheer;
  • Pensioenen;
  • Kredieten.

Ons hypotheekadvies in Sint-Odiliënberg is zowel geschikt voor particulieren als voor ondernemers. Onze financieel adviseurs zijn voorzien van brede kennis en door hun jarenlange werkervaring weten zij maar al te goed hoe zij het beste kunnen handelen in jouw situatie. HypothekenUnie werkt samen met alle Nederlandse banken en verzekeraars zodat jij een goede en onafhankelijke vergelijking krijgt van alle hypotheken die er op dit moment lopen.

Onze werkwijze

Maandelijks gaat er een groot deel van je inkomen op aan woonlasten. Dit is natuurlijk niet de ideale situatie, maar wel de harde werkelijkheid. Deze kosten wil je uiteraard graag zo laag mogelijk houden. Maar heb je ook enig idee hoe je deze kosten laag kunt krijgen en behouden? De keuze in hypotheekvorm is hierin de eerste stap. Door een hypotheekvorm te kiezen met passende voorwaarden kun jij je rente laag houden. Onze hypotheekadviseur in Sint-Odiliënberg beschouwt iedereen als een unieke klant, omdat iedereen andere behoeften, wensen en eisen heeft. We kijken dan ook naar ieder individu apart naar aspecten als gezinssituatie, werk, fiscale positie en eventuele verplichtingen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Volledig onafhankelijk advies

Tijdens het vrijblijvende en kosteloze kennismakingsgesprek zullen wij dan ook eerst jouw situatie in kaart brengen. Hierin mag jij jouw wensen en eisen aangeven. Op basis van deze informatie gaat onze financieel adviseur in gesprek met alle geldverstrekkers in heel Nederland en wordt er een overzicht gemaakt van alle mogelijke hypotheken. Elementen die op latere leeftijd mee kunnen gaan spelen, zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen, overlijden of werkloosheid worden hierin ook meegenomen. Zo ben je verzekerd van 100% onafhankelijk advies dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed is.

Vraag hulp van een hypotheekadviseur in Sint-Odiliënberg!

Heb je nog vragen over het afsluiten van een hypotheek in Sint-Odiliënberg? Of wil je graag een persoonlijk gesprek aangaan met een van onze adviseurs, zodat je wat meer informatie kunt verkrijgen en zodoende een passende hypotheek kunt afsluiten? Ook dat is mogelijk! Maak gerust een afspraak met een van onze financieel adviseurs. Dit gesprek kan zowel bij ons op kantoor als bij jou op locatie plaatsvinden. Net wat jij fijn vindt! Tevens is ons eerste gesprek altijd gratis én vrijblijvend.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.