Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Thorn van een onafhankelijke hypotheekadviseur
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Daadkrachtig hypotheekadvies in Thorn

Op zoek naar een daadkrachtig financieel adviesbureau? Dan zit je bij HypothekenUnie goed! Onze hypotheekadviseur in Thorn hecht veel waarde aan de persoonlijke benadering. Iedere situatie is immers anders; voor een standaard advies kom je niet bij ons. Om jouw doelstellingen te bereiken nemen we regelmatig contact op en bespreken we jouw financiële situatie. Wees niet bang voor overbodige informatie over financiële diensten of producten die je helemaal niet nodig hebt. Daar houden wij ook niet van! Wij zijn daadkrachtig en houden van helderheid. HypothekenUnie vertaalt jouw wensen naar oplossingen. Onze methodes bieden jou snel inzicht in je eigen situatie. Dus ga je binnenkort:

 • Je eerste huis kopen;
 • Een tweede hypotheek afsluiten;
 • Verhuizen;
 • Of jouw huidige hypotheek oversluiten voor een lagere rente?

Dan helpt onze hypotheekadviseur in Thorn jou graag bij het maken van de juiste keuze. Wij gaan namens jou op zoek naar een hypotheek in Thorn die het beste bij jouw situatie van nu én later past.

Volledig onafhankelijk

Een hypotheek moet perfect aansluiten bij jouw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Zowel nu als later. Je wilt natuurlijk achterhalen wat je maximaal kunt lenen, maar je hebt ook wensen met betrekking tot je maximale maandlasten. Met een onafhankelijk hypotheekadvies in Thorn regel je dit optimaal. HypothekenUnie heeft geen contracten met specifieke geldverstrekkers. Doordat wij juist met iedereen samenwerken, kunnen wij jou een zo goed mogelijk aanbod doen. In tegenstelling tot andere hypotheekbureaus, krijg je bij ons wél een volledig aanbod van al je mogelijkheden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen hypotheek in Thorn bij HypothekenUnie

Bij HypothekenUnie krijg je waar je om vraagt en waar je voor betaalt. Onze kernwaarden zijn onze vertrekpunten en zie je terug in ons werk. Waarom je voor HypothekenUnie zou moeten kiezen? Heel simpel, bij HypothekenUnie wordt iedere situatie afzonderlijk bekeken. Hoe gemiddeld Nederland leeft, is helemaal niet relevant voor jou. Je wilt advies over jouw huidige en toekomstige situatie, niet die van iemand anders. Of je nu particulier of ondernemer bent, jij krijgt van ons:

 • Altijd een passend advies op maat, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie;
 • Door onze onafhankelijkheid een compleet overzicht van alle geldverstrekkers van Nederland;
 • Begeleiding van A-Z, inclusief nazorg;
 • Passende kosten voor een verzekering van kwalitatief advies;
 • Advies door erkende en goed opgeleide hypotheekadviseurs;
 • Complete pakketten mogelijk: van hypotheken tot verzekering en meer.

Maak kennis met onze hypotheekadviseur

Wil je meer weten over onze diensten of een afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis hypotheekgesprek? Dan kun je contact met ons opnemen. Onze hypotheekadviseur nodigt je van harte uit op ons kantoor, maar we kunnen ook bij jou op locatie langskomen. Als je kiest voor ons hypotheekadvies in Thorn, dan nemen wij al je financiële zorgen uit handen. Wij adviseren, vergelijken en uiteindelijk zorgen wij ook voor het contact met de hypotheekverstrekker naar keus zodat we de hypotheek voor je kunnen afsluiten!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.