Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: hypotheekadvies in Kelpen op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Kelpen?

Zoek je een onafhankelijke financieel adviseur voor jouw verzekeringen, hypotheek, pensioen en financiële planning, omdat je:

  • Een tweede hypotheek wilt afsluiten;
  • Van een huurwoning naar een koopwoning gaat verhuizen;
  • Voor het eerst een huis gaat kopen;
  • Jouw bestaande hypotheek wilt oversluiten;
  • Woont in een koopwoning en gaat verhuizen naar een andere koopwoning?

Dan kun je HypothekenUnie raadplegen voor een onafhankelijk hypotheekadvies in Kelpen. Aangezien een hypotheek veel invloed heeft op je financiële leven, is een goed hypotheekadvies erg belangrijk. Niet alleen de laagste hypotheekrente maar ook de voorwaarden, premie, eventuele risico's en de manier van aflossen spelen hierbij een belangrijke rol. Onze hypotheekadviseur in Kelpen zoekt samen met jou een hypotheek die het beste bij je past. Het gaat er immers om dat je een hypotheek afsluit die helemaal past bij jouw wensen.

Elke financieringsaanvraag is anders en daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. Afspraken kunnen zowel bij ons op kantoor als bij jou op locatie in Kelpen plaatsvinden.

De werkwijze van HypothekenUnie

Ons doel is om jou financiële rust te bieden. Samen met jou maken wij op basis van jouw hypotheekwensen een selectie van de goedkoopste aanbieders. We leggen de voorwaarden naast elkaar en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bij ons krijg je dus altijd een totaal hypotheekadvies waarvan je zeker kunt zijn dat deze ook in financieel minder goede tijden kan doorstaan. Zo houden we rekening met arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensioen en eventuele inkomensterugval. Ook tijdens de looptijd van de hypotheek bieden wij optimale service aan zoals een maandelijkse besparingscheck en periodieke servicegesprekken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De beste hypotheek: voor nu en voor later

Onze mening is dat onze adviserende taak pas is afgerond wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald. Daarom blijft HypothekenUnie jou ook na het zetten van de handtekening advies geven. Gedurende de looptijd blijven wij je adviseren over mogelijkheden wat betreft verhogingen, tussentijdse aflossingen en rentewijzigingen.

Breed assortiment geldverstrekkers

HypothekenUnie is gespecialiseerd in onafhankelijk en integraal hypotheekadvies- en bemiddeling. Samen met geldverstrekkers onderhandelen wij over de beste financiële productvoorwaarden die zij via ons aanbieden. Wij werken samen met onder andere Rabobank, Delta Lloyd, ABN AMRO, AEGON, Florius, Syntrus Achmea, Nationale Nederlanden, ING, Obvion, Munt Hypotheken en Venn Hypotheken.

De prijzen van hypotheekadvies in Kelpen

Wat de kosten voor hypotheekadvies in Kelpen zijn, hangt af van een aantal factoren. Door onze lage bedrijfskosten kunnen we jou garanderen dat je voor onafhankelijk hypotheekadvies- en bemiddeling altijd voordelig uit bent. Dit lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.

Plan vrijblijvend een eerste gratis afspraak

Wil je graag meer informatie of advies omtrent jouw hypotheek in Kelpen? Dan kun je altijd vrijblijvend een eerste afspraak plannen. Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur



Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.