Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
100% onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Buggenum
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijk hypotheekadvies in Buggenum op maat

Een hypotheek die nu past bij je persoonlijke situatie, maar ook rekening houdt met veranderende situaties in de toekomst is erg belangrijk indien je van plan bent om:

 • Een huidige hypotheek over te sluiten;
 • Te gaan verhuizen;
 • Je eerste huis te gaan kopen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten.

De hypotheekadviseur in Buggenum van HypothekenUnie houdt rekening met je totale financiële huishouding zoals werkloosheid, pensioen en vermogen en daarmee worden al je financiële zorgen uit handen genomen. Kies je voor de juiste hypotheekvorm, dan kun je jouw maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden. HypothekenUnie geeft je graag advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn en gaat op zoek naar een hypotheek in Buggenum die nu én later bij jouw situatie past. Op deze manier kun jij nu profiteren van zo laag mogelijke lasten en creëer je financiële mogelijkheden waarmee je in de toekomst jouw dromen kunt verwezenlijken.

Advies op maat

Bij het vinden van een passende hypotheek richten we ons niet alleen op de laagste rente, maar houden we ook rekening met onder andere je gezinssituatie, toekomstvisie en looptijd. Hierdoor zullen je woonlasten zo goed mogelijk op je persoonlijke situatie aansluiten. De eerste stap naar passend hypotheekadvies in Buggenum is een inventarisatie waarin je situatie, wensen en toekomstplannen worden doorgenomen. Vanzelfsprekend houdt onze adviseur ook rekening met zaken zoals vermogen, pensioen en eventuele werkloosheid. Vanuit deze inventarisatie wordt er een totaaladvies uitgewerkt.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De onafhankelijke werkwijze van HypothekenUnie

Zijn jouw wensen en eisen duidelijk in kaart gebracht, dan gaat onze hypotheekadviseur op zoek naar een hypotheek in Buggenum die hierop aansluit. We bekijken samen alle mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Dankzij onze samenwerking met alle geldverstrekkers van Nederland kunnen wij een volledig onafhankelijke vergelijking garanderen.

Gedurende het gesprek worden ook de risico's van onder andere werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht. Na afloop van het adviesgesprek ontvang je een duidelijk adviesrapport waarin de gevolgen van situaties zoals pensioen en studie van (eventuele) kinderen inzichtelijk worden.

Hypotheekadviseur in Buggenum

Dankzij onze jarenlange ervaring en volledig onafhankelijke en persoonlijke aanpak kunnen wij zowel ondernemer, starter, doorstromer en oversluiter advies op maat bieden. HypothekenUnie verzekert jou van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij jouw situatie past. Het enige wat jij hoeft te doen is dus het doorgeven van je wensen en eisen en wij zullen vervolgens al je zorgen uit handen nemen.

 • Optimale service & begeleiding van A-Z
 • Financiële zorgen worden uit handen genomen
 • Gratis en vrijblijvend kennismaken
 • Een hypotheek op maat

Gratis en vrijblijvend kennismaken met HypothekenUnie?

Graag beantwoorden wij al je vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Buggenum. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Buggenum >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.