Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Helden - Een hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een passende hypotheek in Helden

Heb je een prachtig huis gevonden dat je graag wilt kopen? Dan is de juiste hypotheek erg belangrijk bij het realiseren van de aankoop. Het kan voorkomen dat jij niet weet welke hypotheekvorm er op jouw situatie en wensen aansluit. Bij HypothekenUnie gaan we samen met jou op zoek naar een passende hypotheek in Helden. Daarnaast verzorgen wij jouw financiële planning waardoor al jouw zorgen uit handen worden genomen. Wij geven onafhankelijk advies op het gebied van:

  • Verzekeringen
  • Hypotheken
  • Pensioenen

Voor onze onafhankelijke adviseurs maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, ondernemer of oversluiter bent. Wij kunnen jou garanderen dat jij advies op maat krijgt. We kunnen jou dit garanderen doordat onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Helden samen met jou gaat kijken naar alle mogelijkheden. Je wordt altijd betrokken bij dit proces. Door middel van een persoonlijke kennismaking kunnen we bekijken welke hypotheek aansluit en vergelijken we samen alle voorwaarden van de diverse hypotheken.

Passende voorwaarden voor jouw hypotheek in Helden

Iedere hypotheek is anders en bevat andere voorwaarden. Dit betekent ook dat iedere hypotheek zo zijn eigen voor- en nadelen heeft. Tijdens het kennismakingsgesprek worden er vragen gesteld zodat wij samen kunnen kijken welke voorwaarden het beste aansluiten op jouw financiële planning, wensen en eisen. Door de samenwerking is ons hypotheekadvies in Helden altijd zeer persoonlijk. Naast het hypotheekadvies dat HypothekenUnie aanbiedt, verzorgen wij ook jouw complete financiële planning en kun je bij ons terecht voor een los financieel- of verzekeringsproduct.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkwijze van HypothekenUnie

Bij HypothekenUnie kan iedereen terecht die op zoek is naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Helden. Voor ons maakt het hierbij niet uit of je voor het eerst een huis gaat kopen, een tweede hypotheek af wilt sluiten of graag je huidige hypotheek over wilt sluiten. Wij zullen er alles aan doen om een hypotheek te vinden die op lange termijn bij jou past. Om dit te kunnen garanderen, hebben wij ervoor gezorgd dat we samenwerken met alle Nederlandse geldverstrekkers. Op deze manier kunnen wij jou de laagste hypotheekrente aanbieden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met risicofactoren zoals werkloosheid, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Nadat de juiste hypotheek gevonden is, zullen wij jou blijven adviseren en informeren op het gebied van jouw hypotheek. Wij informeren jou onder andere over eventuele rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen.

Advies op maat

Maandelijks wordt een groot deel van jouw inkomsten besteed aan woonlasten. Wij begrijpen dat jij deze lasten het liefst zo laag mogelijk wilt houden. Om deze zo laag mogelijk te houden, kies je de juiste hypotheekvorm en de aantrekkelijkste verzekeringen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan aangezien iedere situatie persoonlijk is. Houd daarom niet alleen rekening met de laagste rente, maar ook met jouw situatie. Heb je een gezin? Wat is je fiscale positie? Wat zijn je doelen voor de toekomst en je werk? Dit zijn allemaal vragen die jij jezelf kan stellen. Door een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze hypotheekadviseur wordt er samen gekeken naar een passende hypotheek. Zo profiteer jij niet alleen nu, maar ook in de toekomst van lage lasten en kun jij je dromen realiseren.

Een afspraak maken met HypothekenUnie

Wil jij graag onafhankelijk hypotheekadvies in Helden voor een nieuwe hypotheek? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met HypothekenUnie. Plan een gratis kennismakingsgesprek in om te zien welke hypotheekvorm bij jou past. Wij zorgen voor een goede begeleiding van begin tot eind.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.