Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Persoonlijk hypotheekadvies op maat in Heythuysen & omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Heythuysen

Je hebt jouw droomhuis gezien. Vervolgens komen er natuurlijk een hoop vragen voorbij: Hoe zit het met mijn huidige hypotheek, kan ik dit huis wel betalen? En welke hypotheekvorm is voor mij het voordeligst? Onze hypotheekadviseurs in Heythuysen bekijken jouw gehele situatie en vanuit een persoonlijk gesprek luisteren wij goed naar jouw wensen en zoeken daarna naar mogelijkheden. Vervolgens mag je van ons een onafhankelijk advies verwachten wat exact aansluit op jouw persoonlijke situatie. Voor de volgende zaken kun je bij ons terecht:

  • Hypotheekadvies in Heythuysen en omgeving;
  • Pensioenregelingen;
  • Verzekeringen;
  • Zakelijk financieel advies;
  • Leningen.

Doordat wij samenwerken met alle aanbieders en banken van Nederland kunnen wij een goede vergelijking maken voor iedere situatie. We vinden dan ook de beste hypotheek in Heythuysen en omgeving voor jou.

Voor wie is HypothekenUnie in Heythuysen?

Wij zijn er voor iedereen die een hypotheek in Heythuysen nodig heeft. We zijn er voor particuliere klanten, maar we kunnen vaak ook wat extra's betekenen voor zakelijke klanten. Bij HypothekenUnie staat een persoonlijke aanpak dan ook centraal. Tevens treden we ook op als bemiddelaar tussen jouw bank en/of verzekeraar. Nadat je je hypotheek hebt afgesloten houden wij een maandelijkse besparingscheck en plannen we periodieke servicegesprekken om optimale service te bieden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk hypotheekadvies in Heythuysen

Wij werken samen met alle banken en verzekeraars van Nederland en daardoor kunnen wij voor iedere situatie een 100% onafhankelijke vergelijking maken. We werken bijvoorbeeld samen met ING, Rabobank, Obvion, Florius, Delta Lloyd en ABN AMRO. Onze hypotheekadviseur maakt samen met jou een selectie van de goedkoopste aanbieders met de beste voorwaarden en helpt jou uiteindelijk bij het maken van een keuze.

Het eerste adviesgesprek nemen wij voor onze rekening

Het eerste gesprek voor jouw hypotheekadvies in Heythuysen is geheel vrijblijvend en gratis. Dit gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor maar we kunnen ook langskomen bij jou op locatie. Dus twijfel niet en neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Heythuysen >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.