Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Ell: persoonlijk hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek afsluiten in Ell en omgeving?

HypothekenUnie is een onafhankelijk financieel adviseur voor zowel ondernemers als particulieren in Ell en omgeving. Onze hypotheekadviseur in Ell helpt jou bij het zoeken naar een passende hypotheek, pensioen, verzekeringen en een financiële planning. Dus ben je van plan om:

  • Je eerste huis te gaan kopen;
  • Te verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning;
  • Jouw huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Te verhuizen van een koopwoning naar een andere koopwoning?

Een juist en onafhankelijk hypotheekadvies is hierbij erg belangrijk. Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je financiële leven. Naast de laagste hypotheekrente spelen ook de premie, voorwaarden, de manier van aflossen en de eventuele risico's die je loopt hierbij een belangrijke rol. Het uitgangspunt van HypothekenUnie is dan ook om samen met jou een hypotheek te zoeken die het beste bij je past. Dit doen wij door jouw wensen te bespreken, samen te werken met diverse geldverstrekkers en een langdurige adviserende rol te bieden.

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Plan je eerste gratis afspraak bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Ell.

Hoe gaan wij te werk?

Door te luisteren naar jouw hypotheekwensen en behoeften beantwoorden wij al je vragen en zoeken we een hypotheek die het beste bij jou past. Samen met geldverstrekkers onderhandelen we over de beste financiële productvoorwaarden die zij via ons aanbieden. Op basis van deze voorwaarden en jouw hypotheekwensen maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment die het beste bij jou passen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De beste service voor jouw hypotheek in Ell

HypothekenUnie biedt jou gedurende de looptijd van de hypotheek de beste service. Zo houden wij een maandelijkse besparingscheck, servicegesprekken en blijven we op de hoogte van de beste mogelijkheden omtrent tussentijdse aflossingen, verhogingen en rentewijzigingen. Ons doel is dan ook om jou financiële rust te bieden gedurende de looptijd van je hypotheek.

Onafhankelijk advies

Wij werken samen met een groot aantal geldverstrekkers zodat we voor jou een hypotheek met de beste voorwaarden kunnen vinden. Geldverstrekkers waarmee wij samenwerken zijn onder andere Delta Lloyd, ING, Rabobank, ABN AMRO, BLG Wonen, Argenta, AEGON, Florius en Obvion.

De kosten van hypotheekadvies in Ell zijn afhankelijk van een aantal factoren. Mede door lage bedrijfskosten kunnen wij je garanderen van voordelig onafhankelijk hypotheekadvies- en bemiddeling.

Meer informatie over hypotheekadvies in Ell?

Wil je graag meer informatie of advies? Dan staan onze adviseurs voor je klaar op ons kantoor of komen graag bij je langs in Ell en omgeving.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.