Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Haelen op maat en 100% onafhankelijk
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Persoonlijk hypotheekadvies in Haelen

Ben je op zoek naar persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Haelen of omstreken? Dan kan het team van HypothekenUnie jou helpen. Wij bieden persoonlijk, passend en uniek advies aan. Daarbij kunnen onze financiële adviseurs jou helpen bij...

  • de aankoop van je eerste huis
  • de verhuizing van een huurwoning naar een koopwoning
  • het oversluiten van jouw huidige hypotheek
  • het afsluiten van een hypotheek

Voor iedere situatie hebben wij een passend onafhankelijk advies. Dit geldt voor zowel particuliere situaties als voor ondernemers. Door een samenwerking met alle Nederlandse geldverstrekkers kunnen wij jou garanderen dat wij door middel van bemiddeling de best schikkende hypotheek vinden met de beste voorwaarden.

Voordelen van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Haelen

Je kunt meerdere opties overwegen wanneer je op zoek bent naar hypotheekadvies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het benaderen van verschillende banken in de omgeving van Haelen. HypothekenUnie kan als onafhankelijk hypotheekadviseur hier iets voor je betekenen. Wij nemen graag je zorgen uit handen en bemiddelen tussen alle mogelijke banken. Hierdoor geven wij je een onafhankelijk advies waarbij we ook jouw persoonlijke en financiële situatie meenemen. Wij nemen namelijk altijd pensioen, verzekering en inkomstenterugval mee in ons adviesplaatje.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze doelgroep

Onze hypotheekadviseurs in Haelen helpen graag iedereen die op zoek is naar een hypotheek. Bij ons ben je een unieke klant, aangezien iedere klant en iedere hypotheek anders is. Dit komt omdat iedere klant die we spreken in een andere fase zit in zijn leven. Ben je bijvoorbeeld een starter op de woningmarkt? Of wil je juist een bestaande hypotheek oversluiten? Daarbij komt ook nog dat wij ons niet alleen richten op de particuliere klanten. Ook ondernemers helpen wij graag bij het vinden van een passende hypotheek.

Stel een vraag aan een hypotheekadviseur in Haelen

Heb je nu nog verdere vragen over het vinden van een hypotheek in Haelen? Of wil je graag wat meer informatie weten over hoe onze service in zijn werking gaat? Neem dan contact op met een van onze adviseurs zodat we een gesprek kunnen plannen bij ons op kantoor of op locatie. Hierdoor kunnen wij alles in detail uitleggen en verdere vragen uitgebreid beantwoorden. Wij hebben meerdere klanten in Haelen en daardoor hebben wij de juiste kennis en ervaring opgedaan zodat wij weten wat de behoeftes in de omgeving zijn.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.