Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: professioneel en deskundig hypotheekadvies in Wessem
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Gespecialiseerd hypotheekadvies in Wessem

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Wessem of omstreken die jou onafhankelijk advies kan geven? Dan kan het professionele team van HypothekenUnie jou helpen. Wij bieden namelijk een passend en uniek advies aan. Onze adviseurs kunnen je helpen wanneer je van plan bent om..

  • Je eerste huis te kopen
  • Te gaan verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning
  • Je huidige hypotheek over te sluiten
  • Een tweede hypotheek af te sluiten

Wij hebben voor iedere particuliere en ondernemers situatie een passend onafhankelijk advies. Hierdoor kunnen wij garanderen dat iedereen in Wessem een hypotheek op maat heeft. Dit kunnen wij garanderen doordat wij een persoonlijke aanpak hebben en veel kennis en ervaring in de omgeving bezitten. Bij ons heb je een hypotheek die nu en later past bij jouw persoonlijke situatie.

Voordelen van onafhankelijk hypotheekadvies

Een hypotheek zoeken in Wessem is een tijdrovend werk. Je moet langs verschillende geldverstrekkers om zo tot een goede keuze te komen. Ons team wil dan ook graag deze zorgen uit handen nemen en het vergelijkwerk zo voor je doen. Wij benaderen de Nederlandse banken om zo een vergelijking te krijgen van alle hypotheken met hun verschillende voorwaarden. Daarna geeft onze adviseur een onafhankelijk advies en legt hij uit welke hypotheekvorm het beste bij jouw persoonlijke en financiële situatie past. Hierbij houdt onze adviseur ook rekening met zaken die in de toekomst van belang zijn zoals pensioen, werkloosheid en inkomensterugval. Hierdoor ben jij langdurig verzekerd van een aansluitende hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De doelgroep van HypothekenUnie

HypothekenUnie heeft een brede doelgroep, aangezien iedereen welkom is die op zoek is naar een hypotheek in Wessem en omgeving. Op basis van jouw hypotheekwensen maken onze adviseurs een vergelijking. Ons hypotheekadvies is niet beperkt tot alleen de particuliere sector, ook ondernemers zijn van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken. Verder helpen wij ook graag doorstromers en klanten die graag hun hypotheek willen oversluiten.

Meer informatie nodig over een hypotheek in Wessem? Plan een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij jou als particulier of ondernemer kunnen bieden en wil je graag meer informatie ontvangen? Dan beantwoorden onze hypotheekadviseurs in Wessem graag al jouw vragen bij ons op kantoor. Het kan zijn dat het jou beter schikt om dit op locatie te doen. Dan kun je een afspraak plannen met één van onze adviseurs zodat zij op locatie alles rustig in detail kunnen bespreken. Ons eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Wessem >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.