Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Posterholt op maat dankzij HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Posterholt

Wil je je hypotheek oversluiten, je hypotheek laten berekenen of weten wat je maximale hypotheek is? Dan ben je bij HypothekenUnie van harte welkom. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van financieel advies en hebben jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken en financiële planningen. Dankzij onze onafhankelijke positie, vele jaren ervaring en bereidheid om telkens weer tot het uiterste te gaan, zijn wij in staat om voor jou een hypotheek in Posterholt te vinden met gegarandeerd de laagste maandlasten.

 • Volledig onafhankelijk advies;
 • Hypotheek op maat;
 • Geen financiële zorgen meer.

Onze adviseur staat je graag te woord bij ons op kantoor, maar kan indien gewenst ook bij jou op locatie in Posterholt langskomen. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek die nu én in de toekomst bij jouw situatie, wensen en eisen past.

Onafhankelijke aanpak voor een hypotheek op maat

Wanneer wij met jou op zoek gaan naar de meest geschikte en best betaalbare hypotheek, houden we vanzelfsprekend niet alleen rekening met je huidige situatie. Net zo belangrijk zijn je toekomstplannen of situaties waarmee je in de toekomst rekening wenst te houden. Gedurende het kennismakingsgesprek stelt onze hypotheekadviseur in Posterholt vragen zoals: 'Heb je plannen in het kader van gezinsuitbreiding?' of 'Ga jij, of je partner, in de toekomst minder of juist meer werken?'. Zodra alles duidelijk is, gaan we op zoek naar een hypotheek die nu én later bij jou past. Dankzij onze samenwerking met alle geldverstrekkers van Nederland, zoals ABN AMRO, Rabobank, ING en Delta Lloyd, kunnen wij een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou maken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Posterholt van HypothekenUnie

HypothekenUnie staat als onafhankelijke partner naast jou en kijkt met haar financieel adviseurs in jouw financiële toekomst. Een toekomst die misschien nu nog ver weg lijkt, maar dichterbij is dan je denkt. Doordat wij objectief naar jou luisteren en meedenken, kunnen wij jouw toekomst volledig op je persoonlijke situatie en wensen afstemmen. Dankzij onze nazorg blijf je voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Op HypothekenUnie kun je bouwen én terugvallen.

Onze voordelen

Kies je voor hypotheekadvies in Posterholt van HypothekenUnie, dan geniet je van een aantal voordelen. Bij het kiezen van een hypotheek houden we niet alleen rekening met de laagste rente, maar we gaan op zoek naar de beste voorwaarden die volledig aansluiten bij jouw situatie van nu en in de toekomst. Uiteraard worden hierbij ook de risico's van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht.

 • Optimale service & begeleiding van A-Z;
 • Vrijblijvend en gratis kennismaken;
 • Volledig onafhankelijk advies;
 • Een hypotheek in Posterholt op maat;
 • Financiële zorgen worden uit handen genomen.

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op

Spreekt onze werkwijze jou aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Wij helpen je graag en laten je uitgebreid kennismaken met onze optimale service en expertise.

Neem contact op met onze hypotheekadviseur in Posterholt >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.