Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Maasbracht: 100% onafhankelijk
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseur in Maasbracht en omgeving

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Je wilt daarom ook geen belangrijke zaken vergeten. Ons team van gespecialiseerde hypotheekadviseurs in Maasbracht biedt jou persoonlijk en deskundig advies waarbij we samen gaan kijken naar welke hypotheek het beste bij jou past. Voor ons maakt het dan ook niet uit of je van plan bent om:

 • Je eerste huis te kopen
 • Te verhuizen
 • Een tweede hypotheek af te sluiten
 • Of je huidige hypotheek over te sluiten

Door onze samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij jou garanderen dat we een onafhankelijke vergelijking van alle hypotheken kunnen aanbieden. Dit doen wij altijd in samenwerking met jou.

De voordelen van onafhankelijk advies

Bij het vergelijken van hypotheken moet je met veel zaken rekening houden. Je moet bijvoorbeeld je hypotheekvorm uitkiezen en banken benaderen zal een tijdrovend proces zijn. Vervolgens moet je alles zelf bijhouden zodat je een lijstje krijgt met hypotheken en hun voorwaarden. Daarom heeft het gebruik van een onafhankelijk hypotheekadvies in Maasbracht zo zijn voordelen.

Zo zorgen wij voor:

 • 100% onafhankelijk advies
 • de bemiddeling tussen alle mogelijke banken
 • dat je zorgen uit handen genomen worden
 • het aanreiken van de best passende hypotheekvorm
Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze doelgroep

Voor HypothekenUnie maakt het niet uit of je een particuliere klant bent of een ondernemer. Wij kijken namelijk naar iedere klant op een individuele wijze. Daarom is iedereen welkom die op zoek is naar een hypotheek in Maasbracht. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en de factoren die daarmee samenhangen. Ben jij bijvoorbeeld een starter op de woningmarkt? Of wil je graag een tweede hypotheek afsluiten? Door deze factoren vinden wij het belangrijk dat de juiste hypotheek in Maasbracht samen met jou gevonden wordt.

Plan een afspraak voor hypotheekadvies in Maasbracht

Wil je meer informatie over onze diensten, de prijzen of heb je vragen die je graag wil stellen aan onze adviseurs? Neem dan contact op met een van onze hypotheekadviseurs in Maasbracht. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Dit doen we graag bij jou op locatie of bij ons op kantoor. 

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.