Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Kerkrade op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Kerkrade afsluiten

Heb jij je droomwoning op het oog en zou je graag meer willen weten over een hypotheek? Voor professioneel en onafhankelijk hypotheekadvies in Kerkrade ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Het team van specialisten richt zich op het vinden van de juiste hypotheekvorm die bij jouw persoonlijke situatie past. Bij ons kan iedereen terecht, zowel de particulieren als de ondernemers. Wij zijn goed in een hypotheek in Kerkrade vinden die:

  • Op maat gemaakt is;
  • De laagste rente heeft;
  • Compleet onafhankelijk is;
  • Past bij bij jouw hypotheek- en woonwensen.

Door onze jarenlange ervaring weten onze adviseurs hoe zij de hypotheekwensen en de huidige omstandigheden nauwkeurig in kaart kunnen brengen. Wij doen er alles aan om jou op een betrokken en transparante wijze te begeleiden in de zoektocht naar de perfecte hypotheek. Bovendien werken wij samen met alle banken in Nederland. Dit betekent dat jij toegang hebt tot alle hypotheken, waardoor de beste hypotheek met de laagste rente makkelijk voor jou gevonden is. Het hypotheekadvies in Kerkrade wordt volledig afgestemd op jouw behoeften.

Hoe onze hypotheekadviseur in Kerkrade te werk gaat

Het afsluiten van een hypotheek is het aangaan van een langdurige financiële verplichting. Dat de hypotheek in het nu en in de toekomst bij jou past is daarom van essentieel belang. Wij zullen ons daarom ijzersterk inzetten, zodat jij gegarandeerd bent van een hypotheek die kan meegroeien met jouw toekomstige situatie.

In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur in Kerkrade nauwkeurig jouw hypotheekwensen en omstandigheden in kaart, zoals jouw gezinssituatie, werk en eventuele financiële verplichtingen. Na het kennismakingsgesprek legt HypothekenUnie alle voorwaarden van alle geldverstrekkers samen met jou naast elkaar. Wij zullen deze vervolgens beoordelen, om jou zo te kunnen begeleiden bij het maken van de beste keuze. Tijdens het maken van deze keuze houden wij rekening met zaken zoals inkomensterugval, werkloosheid en het pensioen om eventuele financiële verrassingen te kunnen voorkomen. Dat de hypotheek in Kerkrade in het nu én in de toekomst bij jou past is immers wat telt.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een langdurige relatie

Onze financieel adviseur begeleidt jou in het gehele proces: van de offerte tot aan de notaris. Maar na het zetten van de handtekening voor jouw hypotheek stopt onze adviserende rol niet. HypothekenUnie biedt jou, gedurende de looptijd van jouw hypotheek, een optimale service. Onze begeleiding stopt pas wanneer jouw hypotheek is afgelopen. Wij bouwen hierdoor een langdurige relatie op, waar al onze klanten op kunnen bouwen. Wij zijn jouw onafhankelijke hypothecaire partner.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil jij meer weten over onze werkwijze, prijzen of andere zaken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze hypotheekadviseur helpt jou bij ons op kantoor of komt, indien gewenst, bij jou op locatie langs.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.