Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Meerssen: Hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Meerssen

Ben je aan het oriënteren naar een hypotheek in Meerssen? Waarschijnlijk stel je jezelf dan de vraag welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past. Onze financieel adviseur kan jouw financiële planning van A-Z verzorgen en jou adviseren over:

  • Hypotheken
  • Pensioenen
  • Verzekeringen

Voor ons maakt het daarbij niet uit of je een doorstromer, starter, oversluiter of ondernemer bent. Onze hypotheekadviseur in Meerssen doet zijn uiterste best om een hypotheek te vinden die voldoet aan jouw wensen en eisen en daarnaast nu én in de toekomst goed bij jouw situatie past. Een afspraak is mogelijk bij ons op kantoor, maar we kunnen ook bij jou op locatie langskomen.

Een passende hypotheek en voorwaarden

Elke hypotheekvorm heeft zijn eigen fiscale aspecten en voorwaarden en daardoor ook andere voor- en nadelen. Wil je aan het begin van de looptijd je lasten zo laag mogelijk houden? Of wil je de hypotheek juist zo snel mogelijk aflossen? Als financieel dienstverlener verzorgt HypothekenUnie jouw financiële planning, maar je kunt ook voor een 'los' financieel- of verzekeringsproduct bij ons terecht.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Advies op maat

Je maandelijkse woonlasten wil je uiteraard het liefst zo laag mogelijk houden. Door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en meest aantrekkelijke verzekeringen kun je deze vaste lasten verlagen. Iedere persoonlijke situatie is anders en het is daarom belangrijk dat je niet alleen rekening houdt met de laagste rente. Je woonlasten worden namelijk bepaald door je gezinssituatie, fiscale positie, doelen voor de toekomst en werk. Onze adviseur bekijkt aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek samen met jou welke hypotheek het beste bij je past, zodat je nu bent verzekerd van de laagste maandlasten en financiële mogelijkheden creëert waarmee je in de toekomst jouw dromen kunt realiseren.

Onze onafhankelijke werkwijze

Of je nu een tweede hypotheek wilt afsluiten voor lagere rente, voor het eerst een huis gaat kopen of je huidige hypotheek wilt oversluiten: wij doen ons uiterste best om een hypotheek in Meerssen te vinden die goed aansluit bij jouw situatie en verwachtingen. Doordat wij samenwerken met alle banken en verzekeraars van Nederland kunnen wij naast de laagste rente ook een hypotheekvorm vinden met de beste voorwaarden voor jouw situatie. Onze adviseur geeft jou advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen en brengt ook de risico's van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart. Je ontvangt na onze kennismaking een duidelijk hypotheek adviesrapport waarmee je precies de gevolgen van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, pensioen en studie van kinderen voor je netto inkomen kunt inzien.

Hebben we een hypotheek gevonden en is de handtekening gezet, dan blijven wij onze adviserende rol behouden. We blijven je gedurende de looptijd informeren en adviseren over eventuele rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en nog veel meer. Je bent met HypothekenUnie verzekerd van een 100% onafhankelijk en op maat gemaakt hypotheekadvies in Meerssen.

Neem contact op voor hypotheekadvies in Meerssen

Zoek je een hypotheek voor een nieuwe woning of heb je al een hypotheek die je wilt oversluiten? Neem dan gerust contact met onze hypotheekadviseur in Meerssen op voor advies op maat. We geven jou niet alleen informatie en advies, maar begeleiden de hypotheekaanvraag van begin tot eind.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.