Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een ervaren en professionele hypotheekadviseur in Stevensweert
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek vinden in Stevensweert en omgeving

Ben je op zoek naar onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies? Dan kan HypothekenUnie jou hierbij helpen. Wij zijn zijn namelijk dé financieel adviseur voor jou en bieden hulp aan in:

  • Verzekeringen
  • Hypotheken
  • Pensioenen
  • Financiële planningen

Wij helpen je graag bij bijvoorbeeld het overstappen van een huurwoning naar een koopwoning. HypothekenUnie biedt namelijk hypotheekadvies aan zodat jij een lagere hypotheek hebt in Stevensweert. Zo zijn ook alle belangrijke zaken aangehaald en ben jij verzekerd van een goede hypotheek. Ook werkt ons team samen met alle verzekeraars en geldverstrekkers zodat we een onafhankelijke vergelijking kunnen aanbieden aan jou.

Een hypotheekadvies in Stevensweert, voor wie is het bedoeld?

HypothekenUnie biedt zijn diensten aan, aan iedereen die op zoek is naar een hypotheekadviseur in Stevensweert. Wij kijken naar iedere situatie op een unieke manier, omdat iedere klant en iedere hypotheek anders is. Daardoor zal het voor ons team ook niet uitmaken of je een ondernemer bent of iemand bent die graag zijn hypotheek wil laten oversluiten.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaat HypothekenUnie in zijn werk?

Onze hypotheekadviseur in Stevensweert zal altijd eerst in gesprek gaan met jou. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en bespreken jouw wensen en eisen. Daarna kijken we samen naar jouw financiële plaatje. Met deze aspecten kunnen wij dan gaan bemiddelen tussen de hypotheekverstrekkers en kunnen daarna een onafhankelijk advies geven. Bij het afsluiten van een hypotheek zullen wij ook periodieke gesprekken inplannen om zo problemen en veranderingen in de hypotheek te bespreken. Hierdoor ben jij verzekerd van een hypotheek op maat; voor nu en in de toekomst.

Meer informatie nodig? Plan een afspraak met een hypotheekadviseur in Stevensweert

Benieuwd naar wat ons team voor jou kan betekenen en heb je nog vragen? Onze adviseurs beantwoorden graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Plan vooraf een afspraak in zodat wij alles rustig en in detail aan je uit kunnen leggen en jij verzekerd bent van een goed hypotheekadvies in Stevensweert.

Plan een afspraak met een van onze financieel adviseurs >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.