Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Ittervoort: persoonlijk en onafhankelijk advies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Ittervoort

HypothekenUnie Ittervoort is een onafhankelijk financieel adviseur voor iedere particulier en ondernemer. We beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je met het vinden van een hypotheek die bij je past. Dus ga je...

  • Verhuizen naar Ittervoort of omgeving;
  • Je eerste huis kopen;
  • Verhuizen van huurwoning naar koopwoning;
  • Je huidige hypotheek oversluiten voor een lagere rente?

Het juiste hypotheekadvies is hierbij zeer belangrijk. HypothekenUnie te Ittervoort begrijpt dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Je hebt informatie over alle hypotheekvormen nodig, zodat je de juiste keuze kunt maken. Ons goede contact met alle banken in Nederland zorgt ervoor dat jij inzicht krijgt in de hypotheek die het beste bij je past. Dit is dan ook één van de vele voordelen van HypothekenUnie: ons hypotheekadvies bevat informatie van meerdere banken en niet alleen van één bank. Zo ben je ervan verzekerd dat je alle vormen en opties kent en hierdoor de juiste keuze kunt maken.

Wij hebben onder andere contact en een goede samenwerking met de volgende geldverstrekkers: Rabobank, ING, ABN AMRO, Hypotrust, AEGON, Delta Lloyd.

Hoe gaat HypothekenUnie Ittervoort te werk?

We maken graag een afspraak met je op ons kantoor of komen langs bij je thuis. We beantwoorden al je vragen en luisteren naar je hypotheekwensen en behoeften. Wij onderhandelen met de geldverstrekkers over de laagste maandlasten en andere financiële productvoorwaarden die ze ons aanbieden. Op basis hiervan kunnen we een selectie (goedkope) hypotheken maken, die het meest relevant zijn voor jou.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

HypothekenUnie biedt betrouwbare service

HypothekenUnie begeleidt je van begin tot eind. Ook na het zetten van de handtekening blijven wij optimale service en financieel advies aanbieden. Denk aan servicegesprekken en een maandelijkse besparingscheck. Wij houden de markt goed in de gaten en informeren je dan ook over mogelijke rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen of verhogingen. HypothekenUnie Ittervoort zet alles op alles om het doel te behalen: financiële rust en gemak voor jou.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je gemakkelijk een afspraak maken voor een bezoek aan huis of ga langs bij ons kantoor. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Dus twijfel niet en maak een afspraak. Ons team van specialisten staat voor je klaar met jarenlange ervaring, kennis en genoeg informatie. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en benaderen iedereen dan ook persoonlijk.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.