Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Brunssum van een onafhankelijke hypotheekadviseur
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Brunssum

Ben je binnenkort van plan om een beleggingspand, bedrijfspand of woning te gaan kopen of verbouwen? Dan heb je in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Om je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk te houden, is het belangrijk dat je de juiste hypotheekvorm en bijpassende voorwaarden kiest. Maar welke hypotheek in Brunssum is geschikt voor jouw situatie? De hypotheekadviseur van HypothekenUnie helpt je graag bij het vinden van de juiste hypotheek voor nu én later. We kunnen je helpen met al je financiële vragen op het gebied van:

 • Verzekeringen
 • Hypotheken
 • Pensioenen
 • Kredieten
 • Vermogensbeheer.

Dankzij onze samenwerking met alle verzekeraars en banken in Nederland vinden we altijd de juiste hypotheek voor jouw situatie. Hierdoor kun je nu profiteren van zo laag mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden waarmee je later je toekomstplannen kunt realiseren.

Onderscheidend in de drukke hypotheekmarkt

De Nederlandse hypotheekmarkt kent vele aanbieders van financiële producten en diensten. Dankzij onze 100% onafhankelijke aanpak zijn wij in staat om ons in de huidige drukke hypotheekmarkt te onderscheiden. De hypotheekadviseur in Brunssum van HypothekenUnie streeft ernaar om jouw woonlasten van nu en in de toekomst te laten aansluiten op je specifieke persoonlijke situatie. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar de laagste rente, maar ook naar werkloosheid, pensioen en vermogen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

100% onafhankelijk

Tijdens het kennismakingsgesprek stelt onze adviseur jou gerichte vragen zodat jouw persoonlijke situatie en wensen duidelijk worden. Zodra alles helder is, geeft onze financieel adviseur jou advies over welke hypotheekvormen er allemaal zijn en wat er mogelijk is voor jou. Bij ons advies worden uiteraard ook de risico's van overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en lang leven in kaart gebracht. Je ontvangt na afloop een adviesrapport dat jou zal helpen bij het maken van de juiste keuze.

HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers en kan daardoor een volledig onafhankelijke vergelijking maken. We vergelijken alle voorwaarden met elkaar en kunnen een passende hypotheek voor jou vinden.

Hypotheek in Brunssum op maat

Met HypothekenUnie ben je dus verzekerd van een hypotheek die kan meegroeien met veranderingen en daardoor van begin tot eind bij jouw situatie past. Kies je voor onafhankelijk hypotheekadvies in Brunssum van HypothekenUnie? Dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Volledig onafhankelijk en persoonlijk advies;
 • Je financiële zorgen worden verleden tijd;
 • Optimale service en begeleiding van A-Z;
 • Professionele adviseurs met jarenlange ervaring.

Kennismaken met HypothekenUnie in Brunssum?

Spreekt onze werkwijze jou aan? Maak dan een afspraak met onze hypotheekadviseur in Brunssum voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook wanneer je vragen hebt of graag meer informatie wilt, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team verwelkomt jou graag bij ons op kantoor, maar indien gewenst kunnen we ook bij jou op locatie langskomen voor advies op maat.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Brunssum >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.