Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Kessel op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

De juiste hypotheek in Kessel dankzij HypothekenUnie

Ben jij niet meer zeker van de hypotheek die je hebt afgesloten of wil je graag een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan helpt onze hypotheekadviseur in Kessel jou met plezier bij het vinden van de juiste hypotheek. Onze adviseurs verzorgen je financiële planning van begin tot eind en kunnen advies geven op het gebied van:

  • Verzekeringen
  • Hypotheken
  • Pensioenen
  • Kredieten
  • Vermogensbeheer

Het is voor HypothekenUnie geen probleem of jij een starter of ondernemer bent. Ook doorstromers en oversluiters zijn van harte welkom bij ons, aangezien we iedere klant als uniek beschouwen en een persoonlijke aanpak hanteren. Zo kunnen wij garanderen dat wij een hypotheek in Kessel zullen vinden die goed aansluit op jouw situatie. Onze adviseurs helpen jou graag bij ons op kantoor of jou bij op locatie in Kessel!

Een hypotheek met passende voorwaarden

Doordat er zoveel verschillende hypotheekvormen zijn, zul je je al snel afvragen welke hypotheek het beste bij jou past. Doordat iedere hypotheek anders is en andere voorwaarden heeft, kan het zomaar zijn dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Wij kijken daarom samen met jou naar alle mogelijkheden en zorgen dat je financiële planning in orde is. Omdat wij met alle Nederlandse geldverstrekkers samenwerken, kunnen wij jou garanderen dat je 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Kessel ontvangt.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkzaamheden van HypothekenUnie

De eerste kennismaking start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek zorgt ervoor dat wij een goed beeld kunnen schetsen van de wensen en eisen die jij omtrent een hypotheek in Kessel hebt. In dit gesprek bespreken we onder andere jouw wensen en eisen, maar ook je situatie en de mogelijkheden die voor jou gelden. Wij vinden het belangrijk dat een hypotheek op lange termijn aansluit op jouw leven en daarom houden we ook rekening met eventuele risico's zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Onze hypotheekadviseur in Kessel bekijkt welke hypotheek het beste bij jou past en zal na afloop van het gesprek een helder adviesrapport geven.

Hypotheekadvies in Kessel: onafhankelijk en op maat

Het grootste deel van je inkomsten gaat vaak op aan woonlasten en verzekeringen. Je wilt deze daarom vanzelfsprekend laag houden. Het is belangrijk dat je de juiste hypotheekvorm kiest. Echter is niet alleen de juiste hypotheekvorm een manier om de maandlasten laag te houden, want ook de juiste verzekering helpt mee aan het besparen van kosten.

Omdat iedere situatie persoonlijk is zullen wij niet alleen rekening houden met de laagste rente of premies, maar kijken we ook naar wat iemand persoonlijk nodig heeft. Op basis van deze punten kunnen wij een gerichte keuze maken in geschikte hypotheken.

Maak kennis met HypothekenUnie

Een goede hypotheek vinden met de juiste hulp is cruciaal. Bij HypothekenUnie zul je hiervoor aan het juiste adres zijn wanneer jij écht onafhankelijk advies nodig hebt. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat je via een gratis kennismakingsgesprek erachter komt welke hypotheek het beste bij jou past.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.