Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Melick op maat - Onafhankelijke hypotheekadviseurs van HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Melick

Wil je binnenkort een woning, bedrijfspand of beleggingspand kopen of verbouwen? In de meeste gevallen heb je daar dan een hypotheek voor nodig. Het is belangrijk dat je de juiste hypotheekvorm en bijpassende voorwaarden kiest zodat je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk worden gehouden. Maar welke hypotheek in Melick past het beste bij jouw situatie? Onze hypotheekadviseur helpt je graag bij het vinden van een passende hypotheek voor nu en later. Dus ben je van plan om:

 • Te gaan verhuizen naar Melick of omgeving;
 • Je eerste huis te gaan kopen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten?

Dan ben je bij onze hypotheekadviseur in Melick aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je een hypotheek vindt met de beste voorwaarden voor nu en in de toekomst. Hierdoor kun je nu profiteren van zo laag mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden waarmee je jouw toekomstplannen kunt realiseren.

Eigentijdse, complete en onafhankelijke aanpak

In Nederland kent de hypotheekmarkt vele aanbieders van financiële diensten en producten. HypothekenUnie is dankzij haar volledig onafhankelijke, eigentijdse en complete aanpak in staat om zich in de drukke hypotheekmarkt te onderscheiden. Onze adviseur streeft ernaar om jouw woonlasten zo goed mogelijk aan te laten sluiten op je specifieke situatie van nu, maar ook van later. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de laagste rente, maar ook naar je totale financiële huishouding zoals vermogen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen.

Dankzij onze samenwerking met alle banken en verzekeraars van Nederland kunnen wij jou onafhankelijk hypotheekadvies in Melick garanderen. Wij geven je graag uitgebreid advies op het gebied van pensioenen, hypotheken, kredieten, vermogensbeheer en verzekeringen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Gedurende het kennismakingsgesprek worden je situatie en wensen en eisen op het gebied van hypotheken duidelijk in kaart gebracht. Is alles helder, dan geeft onze adviseur je advies over de verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden die er voor jou zijn. Natuurlijk brengen we tijdens dit gesprek ook de risico's van lang leven, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid in kaart. Na afloop ontvang je van onze hypotheekadviseur een adviesrapport dat jou helpt bij het maken van de juiste keuze.

Hypotheekadviseur in Melick van HypothekenUnie

Wij verzekeren jou dus het juiste, deskundige en meest onafhankelijke advies voor jouw hypotheek in Melick. Je bent verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu past bij jouw situatie en wensen, maar ook in de toekomst. Kies je voor onafhankelijk advies van HypothekenUnie, dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Professionele begeleiding;
 • Van begin tot eind optimale service;
 • Geen financiële zorgen meer;
 • Persoonlijk en volledig onafhankelijk advies.

HypothekenUnie houdt ook rekening met de toekomst en daardoor ben je verzekerd van een hypotheek die ook in eventueel financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Maak gratis & vrijblijvend kennis

Ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en wil je een afspraak maken met onze hypotheekadviseur? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Afspraken kunnen bij ons op kantoor plaatsvinden, maar onze adviseur kan ook bij jou op locatie langskomen.

Maak een afspraak voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Melick >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.