Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Someren: zo maak jij de juiste keuze
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Afsluiten hypotheek te Someren of nabije omgeving?

Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan je helpen bij het maken van de juiste keuze rondom een hypotheek. Wanneer je woonachtig bent of gaat zijn in Someren en op zoek bent naar de juiste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie of een hypotheek wilt oversluiten dan ben je bij HypothekenUnie op het juiste adres. HypothekenUnie richt zich op zowel particulieren als ondernemers die hypotheekadvies in Someren nodig hebben. Wij kenmerken ons door gericht financieel advies te geven gebaseerd op persoonlijke aspecten, door onze praktijkervaring en lokaal inzicht. Wij stemmen ons hypotheekadvies af op elke situatie en op deze manier ontvang je altijd een passende hypotheek. Daarnaast werken wij met alle banken en aanbieders in Nederland waardoor wij in staat zijn om de beste onafhankelijke vergelijking te maken.

Hypotheekadvies voordelen van een Hypotheekadviseur omgeving Someren

Als je een hypotheekadvies in Someren nodig hebt dan zijn er natuurlijk een aantal vragen die kunnen opkomen. Misschien vraag je je wel af wat de voordelen zijn van het inschakelen van een onafhankelijke hypotheekadviseur? Wij hebben het je gemakkelijk gemaakt en de voordelen op een rij gezet.

Samenwerking met álle banken in Nederland

Een hypotheekadviseur kan bemiddelen voor vele banken. Op deze manier kan deze adviseur een voorstelling maken voor jou van allerlei verschillende banken en deze onderling vergelijken. Hierdoor hoef jij niet alle banken af en scheelt dit een hoop tijd en moeite.

We kijken ook naar details

Een adviseur vergelijkt de verschillende aanbieders op de hoogte van de rente, maar is ook gespecialiseerd om te kijken naar de details. De goedkoopste aanbieder is helaas niet altijd de beste en een goede hypotheekadviseur kan dit onderscheid goed maken voor jou.

Advies op maat voor elke situatie

Wij als hypotheekadviseurs kijken altijd naar je financiële situatie en houden hier rekening mee. Op basis van deze gegevens stellen wij een adviesrapport op.

Alle rompslomp uit handen

Een hypotheekadviseur regelt al het papierwerk van de hypotheek voor je. Dit betekend dat wij de papieren voor jou opvragen, controleren en weer verzenden naar de beste aanbieder voor jou situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Doelgroep hypotheekadvies

Mensen die een hypotheekadviseur in Someren willen inschakelen kunnen altijd bij ons aankloppen. Ons advies is van kwaliteit want op de lange termijn is een lagere rente en aansluitend advies veel belangrijker dan een adviesgesprek met lage kosten en weinig passende inhoud. HypothekenUnie werkt voor starters, oversluiters, ondernemers en doorstromers. Wij hechten waarde aan vertrouwen, de eisen van de klant, afspraken nakomen en een snelle maar effectieve procedure.

Hypotheekadviseur HypothekenUnie Someren

De ervaren adviseurs van HypothekenUnie zijn werkzaam door het hele land, en komen graag voor jou naar Someren. Heb je vragen of wil je graag een adviesgesprek inplannen met een van onze hypotheekadviseurs? Je kunt ons contactformulier hiervoor invullen of natuurlijk even bellen naar (+31) 0495-769 090.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.